Campament Reial i Cavalcada dels Reis d'Orient a Viladecans

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Campament Reial

De 17:30 a 20h

Perquè els Reis sàpiguen si els nens i nenes s'han portat bé i quins regals volen és essencial escriure la carta i donar-la als patges. I a Viladecans el millor lloc per fer-ho és al Campament Reial.

 

Per arribar-hi caldrà passar primer pel bosc de fades del grup Bicicletes sense Rodes, Caviga i la Federació d’Estudiants, un món encantat que obrirà la porta a uns jardins envaits pels aires màgics d’Orient. Allà, uns patges molt especials i amb les butxaques plenes d’experiència s’encarregaran de recollir les cartes per als Reis dels nens i les nenes de la ciutat. Un cop dins, a més de poder escoltar el nou conte, els nens i nenes també podran col·laborar amb qui més ho necessita amb un taller de pintacares del projecte Viladecans Solidària.

 

A tota aquest ambient màgic cal sumar-hi planetes i camells gegants, la clau màgica, una haima, estels que seran a tocar amb els dits, una façana il·luminada de gala i dos espectacles d’animació i música al carrer. Tot per arrodonir una activitat que cada any té més èxit i que enguany amplia el seu horari, obrint de 17.30 a 20 hores.

 

Cavalcada dels Reis d'Orient

A les 18:30h

La Cavalcada començarà amb la recepció de Ses Majestats a les 18.30 h davant d’Atrium. Després d’un espectacle de llums làser es projectarà el conte que donarà la benvinguda als Reis. I tots tres, acompanyats pel Sereno i la seva comitiva, enfilaran els carrers de Viladecans. Al seu costat hi haurà el Mamut, la Federació d’Estudiants, l’escola de dansa Le Danse i el Club Rítmica, que ajudaran a escalfar l’ambient d’aquesta freda nit d’hivern.

 

A la cavalcada hi participarà la Mamuteta per recollir els xumets dels infants que ja no els necessitin i, també, hi desfilaran dues carrosses singulars. Per una banda, la dels carters reials que recolliran les peticions de tothom qui no hagi pogut anar al Campament Reial, i per una altra, encara que menys desitjada, La Carbonera que porta el carbó per qui no s’ha portat bé del tot. Cada rei tindrà una temàtica: Melcior, l’astronomia; Gaspar, el món de les joguines, i Baltasar, el món oriental.

 

Veniu a rebre’ls! Més informació a: www.viladecans.cat/ca/cavalcada2018

 

Contacte
Correu electrònic
aj-viladecans@viladecans.cat
Telèfon
93 635 18 00
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament de Viladecans
Data de celebració
3, 4 i 5 de gener de 2019
Població
Viladecans
Adreça on té lloc l'activitat
Jardins de Magdalena Modolell. 08840-Viladecans