Concurs de Comparses de Carnaval 2019 de Cornellà de Llobregat

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Del dilluns 28 de gener al divendres 15 de febrer, totes aquelles grups i col·lectius que ho vulguin, poden realitzar la inscripció per a participar-hi.

S’obre el període d’inscripció per a participar al Gran Cercavila i Concurs de Comparses de Carnaval 2019 de Cornellà de Llobregat.

Per tal de dur-la a terme, al presentar el full d'inscripció (que es pot descarregar a la web municipal www.cornella.cat) al Registre General de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat (Pl. de l'Església 1, Oficina d’Atenció al Ciutadà, de dilluns a divendres, pels matins de 8.30 a 14.30 h. i per les tardes de 16.30 a 19.00 h. - atenció només amb cita prèvia citaprevia.cornella.cat/). Tal i com marca la normativa, en certs casos, caldrà acompanyar la sol•licitud de més documentació, per la qual cosa és convenient consultar atentament aquest document o, en cas de dubte, consultar al departament de Cultura.

El Concurs de Comparses del Carnaval 2019  començarà el dissabte 2 de març a les 18:00h, al C/ Bonestar (alçada de Plaça Catalunya). Les comparses recorreran Avinguda de Sant Ildefons, Avinguda República Argentina, carrer Mossèn Andreu fins a la plaça Catalunya, on tindrà lloc el fi de festa i el lliurament de premis.

+Informació a: http://www.cornella.cat/ca/Carnestoltes.asp

Documentació:

Contacte
Correu electrònic
cultura@aj-cornella.cat
Telèfon
93 377 02 12
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Data de celebració
Fins al 15 de febrer de 2019
Horari
De dilluns a divendres, pels matins de 8.30 a 14.30h. i per les tardes de 16.30 a 19h. - atenció només amb cita prèvia http://citaprevia.cornella.cat/)
Població
Cornellà de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Plaça de l'Església s/n
Preu
Gratuït