Correllengua i Castanyada a Sant Feliu de Llobregat

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

L'associació Cultural Calaix de Sastre de Sant Feliu de Llobregat, celebra un any més la popular festa de la Castanyada. El dimarts 31 d'octubre a la Plaça de la Vila es donarà el tret de sortida a 5 dies d'activitats en què la festa popular s'emmarcarà dins de les activitats del Correllengua 2017 amb la voluntat de difondre d'una manera festiva, lúdica i per a tota la família, el patrimoni cultural i lingüístic català. A la festa hi haurà castanyada popular i tallers del Correllengua.

Aquest any el Correllengua gira entorn de la figura de Lola Anglada, considerada la primera il·lustradora professional catalana i per aquest motiu les activitats tindran com a fil conductor l'obra i vida de l'artista. El mateix dimarts 31 d'octubre, es podrà  veure l'espectacle musical "Merci Lola" a càrrec de la companyia Dani Caracola en què es fa un homenatge a l'artista. També es projectarà el reportatge Lola Anglada: art, resistència i compromís" a la Biblioteca Montserrat Roig, amb la presència de les autores Olalla Miret i Andrea Rodoreda, membres de la CAL.

Activitats per a tota la família

Per al públic infantil el dimecres 1 de novembre tindrà lloc l'espectacle d'animació Contes Parranders a càrrec de la Companyia deParranda i el diumenge 5 de novembre la representació del musical "Ai rateta rateta" a càrrec de la companyia El Replà Produccions dins del 35è cicle d'espectacles familiars de Xarxa Sant Feliu de Llobregat. Dimarts 7 de novembre es farà la presentació del llibre "Honor de poble poble" on l'escriptor Jordi Romeu, autor del bloc Surt de Casa Penedès, descriu en forma de contes i amb moltes dosis d'humor, el dia a dia dels habitants d'un poble.  

Dins el programa d'activitats també s'inclourà l'exposició Lola Anglada: art, resistència i compromís" i "La Catalunya de la Lola", que tindran lloc a la Biblioteca Montserrat Roig, on també organitzaran l'activitat quinzenal de Lectures en veu alta mb textos de l'autora. L'oferta cultural es completarà amb sessions de cinema en català als Cinebaix i l'hora del conte amb Mon Mans "Quan hi havia gegants".

 

Fitxers adjunts
Contacte
Correu electrònic
correu@calaixdesastresantfeliu.cat
Telèfon
93 666 47 77
Nom de l'empresa organitzadora
Calaix del Sastre - CAL
Data de celebració
Fins al 12 de novembre
Població
Sant Feliu de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Diversos punts de la ciutat