Guia de l'oci

El CRAM a fons

Població: 
El Prat de Llobregat
|
Telèfon: 
93 101 01 70
|
Email: 
reserves@aulacram.com
|
Activitat recomanada per adults a partir de 16 anys

Des del CRAM (Centre de Recuperació d’Animals Marins) volem apropar-vos  la nostra tasca de conservació i sensibilització del medi marí a través d’aquesta visita.

 La nostra activitat principal és el rescat d’espècies marines en perill d’extinció, la seva recuperació i la reintroducció al seu hàbitat; també treballem en  la recerca i l’educació (o sensibilització) per conèixer i ajudar al medi marí. 

Acompanyats d’un educador visitareu les instal·lacions amb una mirada professionalitzadora, veureu algun espai restringit i coneixereu en profunditat com va començar la Fundació CRAM i com funciona. També incidirem sobre quines són les tasques que duen a terme veterinaris, biòlegs i voluntaris de la Fundació,  alguns casos clínics i pacients i algunes de les accions que s’han realitzat  des de la Fundació per minimitzar les amenaces al medi marí.  

És una visita pensada per persones amb inquietuds sobre el medi marí, la seva conservació i les accions que s’hi poden dur a terme.

* Visita recomanada per adults a partir de 16 anys.

Data celebració: 
21 de gener de 2018
Horari de visita: 
De 12h a 13.30h
Població: 
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Passeig de la Platja, 30
Preu: 
A consultar al web

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
CRAM
Telèfon: 
93 101 01 70
Email: 
reserves@aulacram.com
Guia de l'oci
En família
Visites


Activitat recomanada per adults a partir de 16 anys

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868