Guia de l'oci

El rei del corral torna a l’octubre! Nova edició de la ruta gastronòmica amb Pota Blava

Població: 
El Prat de Llobregat
|
Telèfon: 
679 24 58 05
|
Email: 
mariano@agtbaix.cat
|

L’AGT arrenca temporada al Prat amb la seva ruta més potent amb el Pota Blava com a protagonista. De l’11 d'octubre a l’1 de novembre la ruta gastronòmica de referència al Baix Llobregat, que compta amb el suport de l’Ajuntament del Prat!
    
El rei del corral no pot aguantar més! Vol tornar a ser el protagonista gastronòmic de la tardor i el QuintoTapa serà la seva entrada per la porta gran. El Pota Blava es tornarà a posar rumbero de l’11 d’octubre i l’1 de novembre, amb una nova edició del QuintoTapa. Aquesta au recorrerà tots els bars i restaurants dels 32 participants del Prat en forma de tapa. La ruta estarà present a L’Hospitalet, Gavà i Sant Boi, amb la participació de restaurants que treballen el Pota Blava a les seves cuines.
Novament, es vol donar protagonisme a un producte de primera que tenim a casa nostra, amb uns restauradors rere fogons amb un producte de primera que aixecarà la libido a més d'un, després de vendre més de 72.000 tapes a la ruta Pota Blava 2017.
 

El QuintoTapa, amb més parranda i gastronomia

L’edició del 2018 del QuintoTapa estarà al carrer durant 22 dies. A més dels quaranta bars i restaurants participants, l’activitat estarà present del 4 al 7 d’octubre al San Miguel Tast BCN (Museu Marítim) una mostra que acull les millors creacions gastronòmiques de la ciutat de Barcelona i on el Pota Blava estarà present.
Durant els caps de setmana 20, 21, 27 i 28 d’octubre, la Plaça Blanes també serà un espai que acollirà tapes amb Pota Blava, amb la recuperació de receptes tradicionals dels criadors i la implicació de la Cooperativa Agrícola del Prat. I més sorpreses que estem preparant, que ens apropin encara més al Parc Agrari.

 

El Pota Blava, un producte de primera

El Pota Blava no és un pollastre normal, i és fàcil detectar-ho: no per casualitat va ser el primer pollastre amb IGP de l'Estat. Un plomatge viu, una cresta amb 5 o 6 puntes, i unes cuixes sense plomes i allargades amb un color blau pissarrós. Quan surt de la cassola el resultat és espectacular amb una carn fina i melosa, un gust i sabor persistents, rica en proteïnes i pocs greixos. Els restauradors del QuintoTapa també apostaran pel producte local i de temporada: amb el QuintoTapa s’ofereix l’oportunitat de degustar-los en format de tapa i d’apropar-nos també una alimentació més saludable.
Continua la proposta de la tapa Pota Blava (de 3,5 €) i la tapa de la casa (de 3 €) amb un Quinto San Miguel, a més de poder gaudir de les propostes amb vins DO Penedès.  I els tapaports plens de segells dels restauradors participants, que podran optar a un munt de premis.

 

#ElPratMola i molt!

La seva gastronomia del Prat ens col·loca al mapa i és l’excusa per ensenyar una de les ciutats molones del Baix Llobregat, amb uns espais naturals i un Parc Agrari que són l'enveja d'altres municipis. Amb el QuintoTapa no només fem ballar el paladar, sinó també el territori!
 

www.quintotapa.cat

Pack de premsa

Data celebració: 
Fins a l'1 de novembre de 2018
Població: 
El Prat de Llobregat

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament del Prat · AGT
Telèfon: 
679 24 58 05
Email: 
mariano@agtbaix.cat
Guia de l'oci
En família
Gastronomia
Pota Blava


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868