Guia de l'oci

Festa de Tardor a Sant Feliu

Població: 
Sant Feliu de Llobregat
|
Telèfon: 
936 85 80 00
|

Des del dimecres 11 fins al diumenge 15 d'octubre, Sant Feliu celebra la Festa de Tardor 2017 amb un programa farcit de propostes per a tots els públics amb música, esports, cultura, foc i espectacles. Com és tradició, la Festa començarà amb el lliurament del Mocador d'Honor des del balcó de l'Ajuntament el dimecres 11, a les 19.30 h. Enguany rebrà el Mocador Joan González, per la seva llarga trajectòria d'activisme cultural a la ciutat, especialment a la colla de Trabucaires i a l'Hermandad de la Virgen de la Salud, i per l'exemple d'integració que representa atesos els seus orígens andalusos. A continuació, trabucaires, diables, gegants, tabalers i altres colles i bèsties començaran el tradicional seguici, una cercavila popular pels carrers de la ciutat.

Al llarg de cinc dies la ciutat gaudirà de la seva festa més popular i gràcies a la col·laboració de més de 90 entitats, associacions i colles un ampli programa d'activitats omplirà diversos espais de la ciutat. A més, durant tots els dies de festa estarà oberta la fira d'atraccions al carrer de Mataró.

Titelles i piromusical
La Festa de Tardor d'aquest any incorpora algunes novetats. Una de les mes assenyalades és la mateixa imatge de la Festa, protagonitzada per uns titelles de dit retallables dels gegants de la ciutat, que inicien una col·lecció de 'ditelles' que en successives edicions es dedicaran a les diferents colles de la ciutat.

Una altra de les propostes destacades d'enguany és la incorporació d'un piromusical al final del correfoc, que com marca la tradició se celebrarà dissabte al vespre. Aquest esdeveniment, que combina música i foc, tindrà lloc a la plaça de l'Estació i comptarà amb una actuació musical sorpresa.

Consumicions i tapes a bon preu amb el 'Canya Sant Feliu'

Per setè any consecutiu, la Festa de Tardor repeteix la campanya 'Canya Sant Feliu'. Una cinquantena de bars i restaurants de la ciutat ofereixen fins al diumenge 15 d'octubre una canya de cervesa i una tapa per només 2 €.

No és no
Amb l'objectiu de garantir la seguretat durant la Festa de Tardor i, especialment, en les activitats de foc, es posaran en marxa diverses accions per evitar incidents i garantir l'assistència immediata dels serveis d'emergències i de seguretat, en cas que sigui necessari. A més, per tal d'evitar qualsevol tipus d'agressió masclista s'ha posat en marxa la campanya No és no, amb l'objectiu d'oferir cobertura a les dones que es puguin sentir agredides i fomentar el respecte. Així, si una dona se sent assetjada durant la celebració de la Festa de Tardor, haurà de buscar els punts lila ubicats a les barres dels concerts.

Data celebració: 
De l'11 al 15 d'octubre
Horari de visita: 
Consultar activitats
Població: 
Sant Feliu de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Diversos punts de la ciutat
Preu: 
Gratuït

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Telèfon: 
936 85 80 00
Guia de l'oci
En família
Festes i espectacles


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868