Festa del Modernisme de la Colònia Güell

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Cada any, la Colònia Güell viatja en el temps per recrear com vivien els seus habitants fa cent anys. És la Festa del Modernisme, que recupera les vestimentes, costums i comerços que, a principis de segle, marcaven el dia a dia d'aquesta colònia tèxtil situada a Santa Coloma de Cervelló.


No hi ha res millor per entendre la història que viure-la. Per això la Festa del Modernisme de la Colònia Güell reprodueix fidelment un dia qualsevol dels seus habitants… fa cent anys. Això de qualsevol és una manera de parlar, ja que els seus carrers s'omplen de teatre, música, degustacions. També es recuperen els oficis de l'època i hi ha visites guiades a la fàbrica. Tot això dins d’ un marc arquitectònic incomparable.

 

Dins de la Colònia Güell trobem la Cripta Gaudí, un dels secrets millor guardats de l'arquitecte que l’any 2005 es va declarar Patrimoni de la Humanitat. Complementa la teva experiència modernista visitant aquesta meravella i descobrint per què es va concebre com una maqueta monumental de la Sagrada Família. Pots comprar les entrades aquí

Recorda, el 20 i 21 d'octubre tens una cita amb el passat… Hi aniràs?

Més informació: Cripta Gaudí de la Colònia Güell http://www.gaudicoloniaguell.org/ca/no-et-perdis/festa-del-modernisme

 

Contacte
Correu electrònic
info@coloniamodernista.cat
Telèfon
93 654 35 48
Nom de l'empresa organitzadora
Associaciò La Colònia Modernista
Data de celebració
20 i 21 d'octubre de 2018
Població
Santa Coloma de Cervelló
Adreça on té lloc l'activitat
Colònia Güell