Guia de l'oci

Festival PAS 2018

Població: 
Martorell
|
Telèfon: 
93 774 22 00
|
Email: 
cultura@martorell.cat
|

Aquest any, el festival PAS de Martorell ens porta una programació excel·lent i molt variada!
 

PAULA VALLS - Divendres 6 de juliol 22.30 h

Paula Valls, amb només 19 anys, presenta I am, el seu segon treball, on s’atreveix a parlar d’experiències pròpies i vivències recents, de sentir-se perduda i no trobar-se, de moments difícils i de canvis, i d’haver de prendre decisions importants –un reflex de la seva accelerada evolució personal–, en un to molts cops trist, ple de comiats, però sempre, encara que sigui només una mica, amb esperança. 

Un so black amb influències del jazz i de la música afroamericana, amb una sensibilitat com la de Norah Jones i la força d’Amy Winehouse.
 

HESHIMA & THE SOUL BROTHERS - Dissabte 7 de juliol a les 22.30 h

Veus espectaculars, coreografies enlluernadores, vestuaris impecables i una banda de músics que reprodueix de manera espectacular la música dels setanta. Arribats directament de Londres i per primera vegada a la península, són una proposta extravagant i terriblement atractiva que ofereix als seus concerts els èxits més grans del gènere, des del funk, passant pel soul o el so Motown, fins al pop, rhythm-and-blues o inclús hip-hop.
 

DOM LA NENA - Divendres 13 de juliol a les 22.30 h

Dominique Pinto va néixer a Brasil, es va criar a l’Argentina i viu a França, cosa que l’ha influït fortament en la seva faceta musical. Artista madura i autosuficient, moderna i clàssica; amb un estil fresc, quasi naïf, al qual incorpora algunes aromes del passat capaces de transportar l’espectador a una altra època. Crea una escena intimista, on les cordes del seu violoncel ho envaeixen tot. I a tots.
 

NATXO TARRÉS & THE WIRELESS (PETIT PAS) - Dissabte 14 de juliol a les 20.00 h

Nacho Tarrés lidera el projecte Viatja amb Bob Marley, que commemora els 30 anys de la mort del músic jamaicà amb una banda formada amb músics procedents de formacions com Gossos o Macaco. Un espectacle on tota la família podrà viure la sensació de viatjar a la Jamaica dels anys 70 sense perdre les influències del reggae actual que converteixen el xou en un espectacle molt contemporani.
 

FREEDONIA - Dissabte 14 de juliol a les 22.30 h

Una banda de referència en l’escena espanyola de música soul i funk formada per una veu incendiària i vuit músics que regalimen creativitat, posseeixen una potent secció rítmica i ofereixen un directe demolidor. El grup madrileny nascut al 2006 s’ha convertir en un autèntic terrabastall musical. Presenta el seu tercer treball, Shenobi, que retrata l’estat actual de la banda amb un fil conductor: la llibertat de la dona.
 

AURORA - Divendres 20 de juliol a les 22.30 h

Aurora reuneix un grup de talents sorgits de l’Escola Superior del Taller de Músics, liderats pel jove cantaor Pere Martínez, per emprendre aquesta nova aventura musical. Al seu primer treball homònim, viatgen per les cançons més populars del compositor Manuel de Falla per evolucionar cap a llenguatges que transgredeixen les sonoritats tradicionals i explorar la fusió amb altres estètiques.

A més de l’obra del compositor de Cadis, Aurora també homenatjarà altres figures destacades com Lorca, Albéniz i Pedrell. La formació portarà les composicions a un terreny proper al jazz i al flamenc, allunyant-se del clàssic però conservant la identitat.
 

CIA. ROGER CANALS - Dissabte 21 de juliol a les 20.00 h

En Roger Canals, sol o en companyia, suma ja més de 15 anys sobre els escenaris especialitzat en l’animació musical. Sempre enamorat del jazz més clàssic, ha format part de nombroses bandes i ha transferit aquest bagatge i patrimoni musical a la seva pròpia companyia.

Data celebració: 
Del 6 al 21 de juliol de 2018
Horari de visita: 
Consultar descripció
Població: 
Martorell
Adreça on té lloc l'activitat: 
Pont del diable
Preu: 
Gratuït
Documentació adjunta: 

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament de Martorell
Telèfon: 
93 774 22 00
Email: 
cultura@martorell.cat
Guia de l'oci
En família
Festes i espectacles


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868