Fira lúdica i de col·lecionisme Playmobil a Sant Boi de Llobregat

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Sant Boi de Llobregat acollirà per primer cop, els dies 11 i 12 de novembre, la Fira lúdica i de col·leccionisme Playmobil organitzada pel Click Factory Fest. La fira per a aficionats dels Playmobil ocuparà més de 1.000 m2 al Poliesportiu La Parellada.

Hi ha programades activitats per al públic familiar relacionades amb la popular joguina: diorames, pel·lícules Playmobil, busca-clicks, tir amb arc, playmobàsket i tallers d'stop-motion, pintacares xapes i caretes. També hi haurà punts de venda.


Diumenge 11, a les 11.30h

Espectacle de contacontes sobre integració de persones amb diversitat funcional. Part de la recaptació es destinarà a la Federació Catalana d'Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars (FEPCCAT), entitat de la que forma part la Institució Balmes de Sant Boi, i per cada aliment solidari que es porti per a la Fundació Banc d'Aliments es donarà un tiquet per a un sorteig Playmobil. 

 

* Una part de la recaptació anirà destinada a la Federació Catalana de Paràlisi Cerebral-FEPCCAT. I per cada aliment solidari per a la Fundació Banc d'Aliments que es porti, es donarà un tiquet per a un sorteig Playmobil.

Contacte
Telèfon
936 35 12 00
Nom de l'empresa organitzadora
Click Factory Fest amb la col·laboració de l'Ajuntament 
Data de celebració
11 i 12 de novembre 
Població
Sant Boi de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Mossèn Pere Tarrés, 35-37