Guia de l'oci

Fira Tapa Km0 a Sant Vicenç dels Horts

Població: 
Sant Vicenç dels Horts
|
Telèfon: 
93 680 71 00
|
Email: 
abe@svh.cat

El 25 i 26 de novembre es celebra la primera edició de la FiraTapa Km0 a la plaça de la Vila de Sant Vicenç dels Horts, com a festa final del QuintoTapa, que es va organitzar del 2 al 19 de novembre. Serà una nova oportunitat per tastar les creacions culinàries dels bars i restaurants locals amb el producte autòcton del Baix Llobregat.

La FiraTapa Km0 arrenca amb la seva primera edició per tornar a demostrar la vitalitat gastronòmica de Sant Vicenç dels Horts. És una activitat organitzada per l’Ajuntament i l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT), amb la col·laboració de la Unió de Botiguers.

El centre de l’activitat serà la plaça de la Vila, on la FiraTapa Km0 oferirà a tothom que s’apropi degustacions de qualitat, amb productes del Parc Agrari del Baix Llobregat, elaborats per 9 bars i restaurants del municipi. Un espai dinàmic, de trobada entre la ciutadania de Sant Vicenç dels Horts, visitants de la comarca, el comerç i la restauració locals i el producte de proximitat. 

A més de tapes Km0 es podrà gaudir de diferents activitats, com música en viu, jocs infantils, tallers de cuina, cultura popular,... en una festa de ciutat que també aposta per l’acció sostenible. Aquesta iniciativa se suma a d’altres impulsades al municipi, com la cuina de Quaresma o els projectes gastronòmics de la Fira de Nadal i les sessions de cuina en directe de la Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica.

 

Data celebració: 
25 i 26 de novembre
Horari de visita: 
De 12h a 16h i de 20h a 23h dissabte i diumenge 12h a 16h
Població: 
Sant Vicenç dels Horts
Adreça on té lloc l'activitat: 
Pl. de la Vila
Preu: 
El cap de setmana del 25 i 26 de novembre se celebrarà a la plaça de la Vila la Firatapa Km0. Hi haurà 3 premis per a les millors tapes que votin els clients: els premis consistiran en una campanya publicitària, un diploma i un vinil de reconeixement per al bar o restaurant. D’altra banda, un jurat professional atorgarà el premi Josep Lladonosa a la millor tapa de km 0. 3€ tapa km0 / 2,50€ tapa de la casa

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament de Sant Vicenç
Telèfon: 
93 680 71 00
Email: 
abe@svh.cat
Guia de l'oci
En família
Gastronomia


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868