Fira Tapa Km0 a Sant Vicenç dels Horts

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

El 25 i 26 de novembre es celebra la primera edició de la FiraTapa Km0 a la plaça de la Vila de Sant Vicenç dels Horts, com a festa final del QuintoTapa, que es va organitzar del 2 al 19 de novembre. Serà una nova oportunitat per tastar les creacions culinàries dels bars i restaurants locals amb el producte autòcton del Baix Llobregat.

La FiraTapa Km0 arrenca amb la seva primera edició per tornar a demostrar la vitalitat gastronòmica de Sant Vicenç dels Horts. És una activitat organitzada per l’Ajuntament i l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT), amb la col·laboració de la Unió de Botiguers.

El centre de l’activitat serà la plaça de la Vila, on la FiraTapa Km0 oferirà a tothom que s’apropi degustacions de qualitat, amb productes del Parc Agrari del Baix Llobregat, elaborats per 9 bars i restaurants del municipi. Un espai dinàmic, de trobada entre la ciutadania de Sant Vicenç dels Horts, visitants de la comarca, el comerç i la restauració locals i el producte de proximitat. 

A més de tapes Km0 es podrà gaudir de diferents activitats, com música en viu, jocs infantils, tallers de cuina, cultura popular,... en una festa de ciutat que també aposta per l’acció sostenible. Aquesta iniciativa se suma a d’altres impulsades al municipi, com la cuina de Quaresma o els projectes gastronòmics de la Fira de Nadal i les sessions de cuina en directe de la Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica.

 

Contacte
Correu electrònic
abe@svh.cat
Telèfon
93 680 71 00
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament de Sant Vicenç
Data de celebració
25 i 26 de novembre
Població
Sant Vicenç dels Horts
Adreça on té lloc l'activitat
Pl. de la Vila