Guia de l'oci

La 18a Carxofada a Sant Boi de Llobregat

Població: 
Sant Boi de Llobregat
|
Telèfon: 
936351200
|

El diumenge 2 d'abril arribarà la Carxofada, que enguany celebrarà l'edició número 18. La festa, que ha esdevingut una tradició del calendari lúdic i cultural de la ciutat, es desenvoluparà a la plaça de l'Ajuntament i la rambla de Rafael Casanova.

L'atractiu principal de la jornada serà l'oferta gastronòmica. Amb un preu de 12 euros, en venda anticipada, i 15 euros, el mateix dia, es gaudirà d'un menú degustació elaborat pels restauradors locals amb cinc plats, aigua o refresc, vi o cava, el pa i les postres.

Els plats seran els següents: Terrina de carxofes i pollastre amb maionesa de pebrots del piquillo; Pulled pork de carxofes amb pa àrab i mostassa en gra; Ou a baixa temperatura amb escuma de carxofes i pols d'ibèrics, Botifarra de carxofes esparracada a la brasa amb ceba confitada i Arròs amb calamars i carxofes.

Durant tot el dia hi haurà venda de carxofes i productes artesanals, així com demostracions culinàries amb la cuinera Cristina Viader. També estan previstos tallers infantils i un concert amb el grup santboià Dr. Enfermo, entre d'altres activitats (puntaires, trobada de col·leccionistes de plaques de cava, etc.).

Data celebració: 
2 d'abril
Població: 
Sant Boi de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Pl de l'Ajuntament i la Rb de Rafael Casanova.
Preu: 
12€

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
Telèfon: 
936351200
Guia de l'oci
En família
Gastronomia


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868