Guia de l'oci

Lego&English i Robòtica&English

Població: 
Castelldefels
|
Telèfon: 
936350840
|
Email: 
lacasadelaiaia0@hotmail.com
 TALLER FAMILIAR LEGO&ENGLISH CASTELLDEFELS
TALLER FAMILIAR ROBÒTICA&ENGLISH A CASTELLDEFELS

SUPERACTIVITATS DEL MES!! DISSABTE 27 DE MAIG

Molts de vosaltres ja ens coneixeu i ja sabeu que ens agraden i apostem per fer activitats familiars innovadores i educatives en un marc d'oci, la millor manera d'aprendre és jugant.

LEGO&ENGLISH I ROBÒTICA&ENGLISH és la nostra proposta aquest cop. Amb la col.laboració de Target English, empresa certificada amb el metòde Lego i impartides per una professora nadiva.

Lego, un dels principals i més populars jocs de construcció, des de la seva creació no ha fet més que créixer i obtenir una repercussió especial en el camp de l'educació i ho ha aconseguit a través de la creació d'una branca de desenvolupament que és Lego Education.
Farem doncs un taller d'anglès amb Lego especialment per a nens de 4 a 7 anys. Mentre aprenem anglès, potenciem el desenvolupament de les habilitats cognitives, capacitats socials, matemàtiques i espacials.
Per altra banda, farem un taller de robòtica, dirigit a nens de 7 a 10 anys, la robòtica es considera que serà el pròxim boom del segle i jugarà un rol essencial en el futur. Tindran l'oportunitat de dissenyar, crear i construir robots, el futur no és només utilitzar la tecnologia sinó crear-la, Aprenent a codificar i programar se'ls hi dona una nova estructura mental.
Apunteu a l'agenda:
Dia: 27 de Maig
Hora: 11h a 11'50h Lego&English
12h a 13h Robòtica&English
Preu: 9eu per participant ( els papes i mames poden acompanyar gratuïtament)
Imprescindible RESERVAR PLAÇA . Aquesta activitat serà necessari fer el pagament anticipat per tal de reservar la plaça.
Moltes gràcies

Data celebració: 
27 de maig
Horari de visita: 
11h a 11'50h Lego&English 12h a 13h Robòtica&English
Població: 
Castelldefels
Adreça on té lloc l'activitat: 
C/Isaac Peral,14
Preu: 
9eu per nen/a (els papes i mames poden acompanyar gratuïtament)

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
LA CASA DE LA IAIA
Telèfon: 
936350840
Email: 
lacasadelaiaia0@hotmail.com
Guia de l'oci
En família


 TALLER FAMILIAR LEGO&ENGLISH CASTELLDEFELS TALLER FAMILIAR ROBÒTICA&ENGLISH A CASTELLDEFELS

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868