Guia de l'oci

Matí de dansa al carrer a Cornellà

Població: 
Cornellà de Llobregat
|
Telèfon: 
933770212
|
Email: 
cultura@aj-cornella.cat
|
Espectacles de dansa a Cornellà

Dins la  programació Quinzena Metropolitana de la Dansa, el diumenge 24 de març podrem gaudir d'un bon grapat d'espectacles de dansa en un sol matí.
Espectacles innovadors, sorprenents i sobretot amb molt de moviment que et deixaran amb la boca oberta.
Activitat gratuïta.

- Espectacles participants:
ALL-INCLUSIVE - Cia Una i Una - 12:00h
La figura del guiri sol ser el blanc de les nostres burles. Però, què passa quan nosaltres som els guiris? Quan viatgem i, sense voler, reproduïm el clixé que tant ens fa riure? Són preguntes que planteja aquesta proposta, amb molta energia i sentit de l’humor.

EPHIMERA - Paloma Hurtado - 12:20h
Ephimera vol posar rostre a les persones que viuen al carrer. L’espectacle neix de la inquietud de dues creadores, una coreògrafa i una artista plàstica, que entenen l’art com a eina per fer-nos obrir les ments, respectar la diferència i solidaritzar-nos amb els més desfavorits.

CONSEQÜÈNCIES - Cia. Moveo - 12:50h
Conseqüències, guanyadora del Premi Moritz FiraTàrrega’17 a la Millor Estrena d’Arts de Carrer, és un espectacle per a tots els públics que explora a través del moviment les relacions entre realitat i ficció en la nostra vida quotidiana i en el temps accelerat en què vivim. CONSEQÜÈNCIES és un treball irònic i alegre sobre la possibilitat d’estar desubicat, desfasat, d’anar un temps tard, i sobre les conseqüències que en resulten. M'he parat un instant a escoltar, a mirar, i el món continuava el seu ritme al meu voltant. Com puc retrobar el que vaig perdre durant aquests moments? Com més accelero, més tard arribo, com si una força estranya conspirés contra la meva presència en el temps dels altres. I tu? Què mires?

LA MUJER HABITADA - Leonor Leal - 13:30h
El llenguatge flamenc de Leonor Leal, la mirada contemporània de Víctor Zambrana i l’univers artístic de Joaquín Jara es donen la mà en una peça de carrer sobre el cos femení que, com un arbre, enfonsa les seves arrels a la terra ferma i s’eleva cap al firmament, connectant allò terrenal amb allò diví. La mujer habitada és un viatge a l’interior de la identitat femenina, per mostrar-la com a font de creació.

Data celebració: 
24 de març de 2019
Horari de visita: 
De 12:00h a 14:00h
Població: 
Cornellà de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Plaça de l'Església
Preu: 
Gratuït

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Telèfon: 
933770212
Email: 
cultura@aj-cornella.cat
Guia de l'oci
En família
Festes i espectacles


Espectacles de dansa a Cornellà

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868