QuintoTapa Cornellà 2018

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Arriba la sisena edició del QuintoTapa a Cornellà, on els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat són protagonistes de la ruta gastronòmica de la ciutat del 25 d’octubre a l’11 de novembre. Enguany participaran 15 bars i restaurants de Cornellà, amb una aposta pel producte fresc i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb l'objectiu de dinamitzar i promoure la restauració local i el producte de qualitat autòcton.

El producte local i de temporada, consolidat a Cornellà

Moltes vegades es parla de la importància de consumir productes de temporada i proximitat, però realment sabem què vol dir? Amb el QuintoTapa s’ofereix l’oportunitat de degustar-los en format de tapa i d’apropar-nos també una alimentació més saludable. Tal com diuen, som el que mengem i podem gaudir dels productes locals i de temporada en el seu moment més òptim.

El QuintoTapa Cornellà continua la proposta de la tapa Km0 (3,5 €) amb un quinto San Miguel Eco i la tapa de la casa (3 €) amb un quinto San Miguel, a més de les propostes amb vins DO Penedès. I amb els tapaports plens de segells dels restauradors participants, es podrà optar a un munt de premis.

 

 

 




 

Contacte
Correu electrònic
mariano@agtbaix.cat
Telèfon
679 24 58 05
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament de Cornellà · AGT
Data de celebració
Fins a l'11 de novembre de 2018
Població
Cornellà de Llobregat