Guia de l'oci

Taller de cuina a base de cirera, i després, tast de vins ecològics al Papiol

Població: 
El Papiol
|
Telèfon: 
93 673 02 20
|
Email: 
papiol@elpapiol.cat
|
Taller de cuina amb cirera
Taller de cuina amb cirera
Tast de vins per la Festa de la cirera

Els papiolencs i papiolenques estan convençuts que amb inventiva, de la cirera, una fruita escassa, encara es pot treure molt de suc. I també altres productes gastronòmics. Aquesta és la idea d’una de les activitats que proposa la 35a Festa de la Cirera del Papiol: un taller culinari amb la cirera com a ingredient principal i amb el cuiner Paco Mora, que l’any passat ja es va encarregar d’aquesta proposta. A continuació, s’ha programat un tast de vins amb l’enòleg papiolenc Rubén Parera.

 

2n taller gastronòmic de la Festa de la Cirera del Papiol, amb Paco Mora

L’activitat tindrà lloc dissabte 3 de juny a les 19 h. En un marc incomparable: el pati de la casa rectorial, amb el castell del Papiol de fons. Cal inscriure-s’hi prèviament perquè les places són limitades. Podeu reservar la vostra a l’Ajuntament del Papiol (36 673 02 20) o, el mateix dia, a l’estand que l’Ajuntament tindrà al recinte firal de la festa. Gratuït.

 

Tast de vins ecològics, amb Rubén Parera

A continuació, a les 20.45 h i al mateix lloc s’ha programat un tast de vins amb el viticultor i enòleg papiolenc Rubén Parera, del Celler Finca Parera, especialitzat en vins ecològics, d’autor i d’alta expressió. Igualment cal inscriure-s’hi prèviament perquè les places també són limitades. Podeu reservar la vostra a l’Ajuntament del Papiol (36 673 02 20) o, el mateix dia, a l’estand que l’Ajuntament tindrà al recinte firal de la festa. Gratuït.

 

Data celebració: 
3 de juny
Horari de visita: 
Taller gastronòmic: 19 h Tast de vins: 20.45 h
Població: 
El Papiol
Adreça on té lloc l'activitat: 
Pati de l'Esbarjo
Preu: 
Gratuït
Guia de l'oci
En família
Especial cireres

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament del Papiol
Telèfon: 
93 673 02 20
Email: 
papiol@elpapiol.cat


Taller de cuina amb cirera Taller de cuina amb cirera Tast de vins per la Festa de la cirera

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868