Guia de l'oci

Tothom Balla a Cornellà de Llobregat

Població: 
Cornellà de Llobregat
|
Telèfon: 
933770212
|
Email: 
cultura@aj-cornella.cat
|
Activitat de dansa participativa

Torna el Tothom balla, una proposta participativa i engrescadora que acomiadarà l’edició 2019 de la Quinzena Metropolitana de la Dansa a les nou ciutats implicades.
Aquest any, la coreografia d’aquesta gran festa de la dansa ha estat ideada per Mar Gómez, creadora d’espectacles que juguen amb la teatralitat, amb el gest i amb un sentit de l’humor que sedueix el públic de totes les edats. Una artista de casa que compta amb el reconeixement internacional.
Es realitzaran 2 assajos guiats i oberts a tothom amb la mateixa Mar Gómez els dies 15 de febrer i 8 de març de 20h a 21:30h ambdos dies, a l'Auditori de Sant Ildefons. També podeu consultar els videos de la coreografia al link: http://www.dansametropolitana.cat/es/espectaculos/tothom-balla
Tant és si has fet dansa com si no, si t’agrada el flamenc, el jazz o el hip-hop: anima’t i suma’t a la festa. Aquí el que compta és tenir ganes de ballar!

Després del Tothom Balla, tres centres de dansa de Cornellà – l’Escola de dansa Amparo Ruiz, l’Escola de dansa Eva Gris i Star Dance Studio – prendran el relleu al Tothom Balla presentant “A tres bandes. Come back”. Creada per les coreògrafes titulars de les tres escoles, juntament amb alumnes professionals, la peça fusiona les tècniques del flamenc, del hip hop i de la dansa contemporània de manera sorprenent i suggeridora.
Una oportunitat de gaudir de l’emergència local i de crear comunitat al voltant de la dansa i les arts del moviment.

Les dos activitats són gratuïtes.

Data celebració: 
30 de març de 2019
Horari de visita: 
12:00h
Població: 
Cornellà de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Plaça de Catalunya
Preu: 
Gratuït

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Telèfon: 
933770212
Email: 
cultura@aj-cornella.cat
Guia de l'oci
En família


Activitat de dansa participativa

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868