Vilamarina Family Plan

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Torna l’esdeveniment familiar GRATUÏT més divertit del Baix Llobregat que fa gaudir a totes les famílies: Vilamarina Family Plan.

TOTES les famílies trobaran el seu espai i entrin un món imaginari i de conte. Es tocaran tots els aspectes importants perquè els nens desenvolupin valors important com la SOLIDARITAT, RESPECTE, CREATIVITAT, VIDA SALUDABLE, EDUCACIÓ, VITALITAT, ESPORTIVITAT, COOPERATIVIDAT, JOC EN EQUIP. UN ESDEVENIMENT PER A TOTS, PER GAUDIR D'EXPERIÈNCIES INOBLIDABLES, PERQUÈ ELS NENS gaudeixin D'UN DIA SENCER JUGANT SENSE PARAR! Hi HAURAN ACTUACIONS EN DIRECTE, TALLERS I ACTIVITATS PER A NENS.

Durant un dia sencer els infants podran participar en activitats, tallers i jocs gratuïts durant tot el dia d’11h a 20h. Vindrà la castanyera, pintacares, el musical perquè tots els nostres petitons cantin les seves cançons favorites, el famós teatre de Kids & Us que deixa captivat als nens, balls de la mà de Ballugat i molt més sorpreses. A part, durant tot el dia se sortegen diferents premis i es podrà jugar a nombrosos jocs.

LLOCCentre Comercial Vilamarina

QUAN: Dissabte 21 d’octubre de 2017 d’11:00 a 20:00

LLOC: Avinguda del segle XXI, 6 08840 Viladecans BARCELONA. Situació immillorable. Accedir amb autobús VB1, VB2, L88, Rodalies R2.

TARGET: Totes les famílies

PREU: GRATIS

PÀRQUING GRATIS

 

Contacte
Telèfon
93 647 67 76
Nom de l'empresa organitzadora
Flan sin Nata
Data de celebració
21 d'octubre
Població
Viladecans
Adreça on té lloc l'activitat
Avinguda del segle XXI, 6