Guia de l'oci

Visita a la Casa Gomis i aperitiu o dinar km0

Població: 
El Prat de Llobregat
|
Telèfon: 
93 374 13 79
|
Email: 
info@portadeldelta.cat
|
La casa Gomis

La casa Gomis és un meravellós exemple d’arquitectura racionalista a Catalunya.

També coneguda com La Ricarda, la Casa Gomis es va projectar i construir a través d’un seguit de comunicacions per carta entre la família Gomis-Bertrand i l’arquitecte Antoni Bonet Castellana, que vivia a l’exili, a l’Argentina, entre els anys 1949 i 1956.

D’aquest procés col·laboratiu, va sorgir un disseny harmònic i en permanent diàleg amb el seu entorn. Un dels trets arquitectònics més icònics de la casa és la seva coberta ondulada, que s’integra perfectament en el paisatge de pineda litoral que l‘envolta. Els tancaments transparents o translúcids i un disseny del mobiliari molt estudiat proporcionen una delicada sensació de continuïtat entre l’interior i l'exterior.

La passió de Ricardo Gomis per la música va ser un dels factors influents a l’hora de conceptualitzar el disseny de la casa. Inaugurada l’any 1963, la Casa Gomis va esdevenir un espai privilegiat de creació, exhibició i trobada de l’avantguarda cultural, i va acollir una part de les activitats musicals i teatrals que organitzava el Club 49.

El Servei d’Informació Turística i de Promoció del delta del Llobregat impulsa un cicle de visites guiades a una de les joies més representatives de l'arquitectura racionalista a Catalunya: la Casa Gomis, també coneguda com la Casa de Vidre, referenciada en la xarxa de cases icòniques.

Situada en ple delta del Llobregat, envoltada de pins i a pocs metres del mar, la casa s’integra en el paisatge que l’envolta i s'estableix un constant diàleg entre la seva arquitectura i l’entorn.

Si voleu conèixer la Casa Gomis i tastar la millor gastronomia local, inscriviu-vos a la propera visita!

 

Data celebració: 
24 de febrer de 2018
Horari de visita: 
De 9.15h a 13.30h (amb l'opció de l'aperitiu) / De 11.15h a 15.30h (amb l'opció del dinar)
Població: 
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
El Prat de Llobregat
Preu: 
Visita + aperitiu adult: 25€; Infantil: 12€ / Visita + dinar adult: de 34€ a 44€; Infantil: 16,50€

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Porta del Delta
Telèfon: 
93 374 13 79
Email: 
info@portadeldelta.cat
Guia de l'oci
En família
Gastronomia
Visites


La casa Gomis

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868