2n Festival de Cinema Natura de Cervelló

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Cervelló celebrarà del 29 de maig al 2 de juny la 2a edició del Festival Cinema Natura de Cervelló. El Centre Cívic l’Ateneu serà l’epicentre d’un festival que sota el lema “Tot el que pots somiar, tot el que cal despertar” té com a objectiu aprendre a cuidar i respectar el medi ambient i el patrimoni que ens envolta mitjançant el setè art i donant cabuda a qualsevol gènere: terror, drama, comèdia, fantasia o documentals.

 El festival projectarà 8 curtmetratges seleccionats a concurs més 5 pel·lícules amb temàtica relacionada amb la natura i el medi ambient. S’atorgaran 5 premis: el que decidirà el públic assistent al certàmen, el del jurat, el millor curtmetratge rodat a Cervelló, el millor mòbil film i un honorífic per a la Greta Thunberg.

A més de les projeccions, s’han organitzat activitats paral·leles amb la col·laboració de diverses entitats del municipi, com una exposició de fotografia, una xerrada sobre energies alternatives i una caminada per visitar punts emblemàtics de la natura del territori.

Contacte
Correu electrònic
comunicacio@cervello.cat
Telèfon
93 660 00 70
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament de Cervelló
Data de celebració
Fins al 2 de juny de 2019
Horari
Consulteu programa adjunt
Població
Cervelló
Adreça on té lloc l'activitat
Centre Cívic l'Ateneu i d'altres
Preu
Gratuït