6a Fira del Vi i del Cava a Vallirana

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Sota l’organització de l’Ajuntament, aquesta Fira té la finalitat de recuperar la tradició vinícola del municipi, que forma part de la Denominació d’Origen Penedès, i de dinamitzar l’activitat comercial i turística al voltant de la producció de vins i caves i de la restauració local.

Els visitants podran adquirir tiquets per degustar vins i caves, i tapes elaborades per la restauració local. També es podrà adquirir productes dels cellers expositors i dels comerços i establiments locals representats.

Durant el cap de setmana tindran lloc nombrosos actes paral•lels: tastos de vi i maridatges, concerts, activitats infantils i molt més...

La Fira compta amb la col·laboració de diverses entitats, com el Consell Regulador Denominació d’Origen Penedès, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, l'Oficina de Turisme de Vallirana, la Unió de Botiguers de Vallirana i la Diputació de Barcelona. Entitats i empreses del nostre municipi també donen suport a la Fira amb l'organització d'activitats diverses.

Contacte
Correu electrònic
farrerasts@vallirana.cat
Telèfon
936822262
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament de Vallirana
Data de celebració
17 i 18 de juny
Població
Vallirana
Adreça on té lloc l'activitat
Rambla de la Sobirania