7ª edició del PREVIEW, el Festival Internacional de Curtmetratges

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Arriba la 7ª edició del PREVIEW, el Festival Internacional de Curtmetratges

 

Més de 200 propostes participen a la setena edició del PREVIEW, amb una selecció de 24 curtmetratges, que se celebrarà del 5 al 26 de juliol al CèNTRICespai Cultural d’El Prat.

 

Durant els dijous 5, 12, 19 i 26 del mes de juliol, a partir de les 22h, es projectaran curtmetratges presentats a concurs i els que son pròpiament d’exhibició.

 

A l’edició d’enguany, es projectaran durants els 3 primers dijous, 4 curtmetratges de Categoria General, de fins a 15 min. de durada, 4 curtmetratges d’entre 1 i 3 min. de durada i un curtmetratge de Categoria Local, que será només d’exhibició i per tant quedarà fora de concurs.

 

L’últim dijous el reservem per a la projecció del curtmetratge del Batxillerat d’Arts Escèniques de l’INS Baldiri Guilera, tutelat per l’ASCAP i l’homenatge a Joaquim Linuesa, gran professional del sector recentment desaparegut. També es podrà veure el projecte guanyador de la modalitat Deslocalitzat de la convocatòria /UNZIP Arts Visuals 2018, “La Balena del Prat al Prat”, de Consol Llupià. Serà aquest dia quan descobrirem els curtmetratges premiats.

 

El cicle es dinamitzarà a l’exterior del CèNTRIC Espai Cultural, amb entrada gratuïta, oferint als aficionats i amants de l’audiovisual un lloc de trobada on poden compartir experiències, fer contactes entre elll i promocionar El Prat de Llobregat com a localització per a futures obres. CèNTRIC Gastrobar oferirà un menú gastronòmic especialmente dissenyat per l’ocasió.

La setena edició del PREVIEW comptarà amb un jurat estable de reconeguda trajectòria al món audiovisual, alguns d’ells vinculats a la ciutat d’El Prat de Llobregat: Oriol Sala-Patau, Jaume Martí, Lolo Herrero, Èrika Sánchez i Elena Torrent. El públic també podrá votar les projeccions. El Festival tindrà premis i reconeixements a partir de les votacions del públic i del jurat.

 

Un dels objectius del Festival, és posar en contacte als nous professionals del sector audiovisual i diferents professionals consolidats, establint un contacte amb els centres formatius, expositors i professionals del sector audiovisual de manera que tinguin un espai on poder descobrir tendències, joves creatius i futurs professionals audiovisuals.

 

El Festival PREVIEW és també un aparador per a donar a conèixer les noves tendències a través del curtmetratge per amants de l’audiovisual i curiosos.

També hi han col·laborat diferents agents implicats al sector com escoles de cinema, universitats i institucions, que han donat suport al projecte com: l’Acadèmia del Cinema Català, el D’A Film Festival, Filmin, Sitges Film Festival, l’ESCAC, el CECC, l’ECIB, l’URL – Facultat de Comunicació Blanquera, l’UAB, Bande à Part, SIS92 Produccions i El Prat Film Office.

 

Tota la informació a www.preview.cat

 

Organitza:

ASCAP· CèNTRIC gastrobar · Ajuntament del Prat de Llobregat

Patrocina:

Moritz Barcelona

Col·laboren:

Filmin · Acadèmia del Cinema Català · Sitges Fim Festival· D’A Film Festival · El Prat Film Office · El Llobregat 

Contacte
Correu electrònic
info@socmacocomunicacio.com
Telèfon
679 245 805
Nom de l'empresa organitzadora
ASCAP· CèNTRIC gastrobar · Ajuntament del Prat de Llobregat
Data de celebració
26 de juliol de 2018
Població
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Cèntric Espai Cultural