Buffet de Nit a Taula Casolana

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Taula Casolana Bufet, obrirà les nits divendres i dissabtes a partir de l'1 de juny de 20 a 24h.

A partir de l'1 de juny, gaudeix del bufet més fresc a la fresca les nits de divendres i dissabtes, sopar en un entorn únic on la gastronomia i l'entorn faran possible un moment màgic en les nits d'estiu.

El variat bufet ofereix l’apartat d’amanides, crudités i confitats més frescos i naturals que avui dia es poden trobar. Les cassoles tradicionals amb les exclusives guisats, no podien faltar; de la mateixa manera que la zona de carns, peixos guarnicions i pasta. Existeix també una zona d’embotits, coques, empanades i truites d’allò més concorreguda i com a colofó, la zona de postres ens delecta amb fruita fresca de temporada, pastisseria artesana, iogurts, mató amb mel, arròs amb llet, flam … tot això, evidentment, “Molt casolà”.

De l’hort a la taula. Cada matí recollim els millors productes de l’hort per a tu. Cada substància que conté l’aliment acaba a les nostres cèl·lules, millorant la nostra salut i fins al nostre estat d’ànim. Una alimentació sana i conscient contribuieix a construir una societat sana i conscient. Cada dia hi ha més persones que saben i senten que hi ha una nova forma de viure i d’alimentar-se en harmonia amb l’entorn.

Una ubicació privilegiada. Lloc idoni, prop de la ciutat, per gaudir de la millor cuina amb un ambient tranquil i molt familiar; amb grans espais enjardinats plens de natura. Entre setmana, els àpats de treball troben el seu millor ambient amb un menú diari molt atractiu tant de preu com de qualitat; i el cap de setmana es converteix en el lloc preferit de moltes famílies que els agrada gaudir d’una Taula Casolana realment molt especial.

Cuina molt natural. Nou concepte de restauració de qualitat amb els valors de la cuina més tradicional, on el respecte pel producte i la terra prevalen per sobre de tot. És honestedat, dedicació i passió; és proximitat, producte de temporada i sobretot fresc i natural. El plaer d’oferir els millors productes a un preu realment assequible.

Nens. Els menuts de la casa gaudiran del nostre parc infantil, els grans espais al aire lliure per jugar i fer activitats.

Estem a dintre del recinte / Masia Can Amat Espacios, al Baix Llobregat, molt aprop de la factoria Seat, entre sant Esteve Sesrovires i Martorell.

 

PREUS
Diari (migdia) - Adults 13,50€* | Nens 8,50€* (de 3 a 10 anys) 
Bufet Festius - Adults 20€* | Nens 10€* (de 3 a 10 anys) 
Divendres i dissabtes Nits - Adults 20€* | Nens 10€* (de 3 a 10 anys) 
*IVA inclòs | Beguda no inclosa

Contacte
Correu electrònic
taulacasolana@canamatespacios.es
Telèfon
93 771 42 47
Nom de l'empresa organitzadora
Taula Casolana Buffet
Data de celebració
A partir de l'1 de juny de 2018
Població
Sant Esteve Sesrovires
Adreça on té lloc l'activitat
C. Montnegre, s/n