Coneix The Strad Club al C.C. Vilamarina

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

The Strad Club ofereix als clients del centre comercial, un espai d'entreteniment equipat amb tecnologia capdavantera per crear una experiència única. 
L'espai que fusiona l'estil urbà i elegant, compta amb joc de dards amb una tecnologia innovadora i ping pong, un restaurant que fusiona la gastronomia local i d'altres cultures, així com còctels i combinats elaborats pels millorsbartenders.
Sens dubte, un nou concepte d'entreteniment ideal per gaudir d'una nit amb els amics, celebrar un aniversari o un esdeveniment.

 

 

 

 

 

 

 

JOCS
Tenim preparat per a vosaltres els exclusius “oche”, on podreu gaudir d'amplis espais amb còmodes seients a les dianes més sofisticades. Amb els teus amics i contra ells. La nostra intuïtiva interfície multiplayer us ofereix quatre jocs perquè poseu a prova la vostra punteria sense parar. Sou nous? Deixeu que el nostre staff us guiï. Ja teniu experiència? Llavors accepteu el repte de jugar contra ells amb les següents modalitats de joc:

SNIPER
Tanca el nombre assignat i converteix-te en sniper per poder eliminar als teus rivals. L'últim que sobrevisqui guanya!

RISE STEP
Puntua cada nombre de l'1 al 8 en ordre. Guanya el que més puntui al final de les 8 rondes!

CRICKET
Tanca la sèrie de nombres marcats encertant tres vegades en cadascun. Segueix tirant als nombres tancats per aconseguir la màxima puntuació!

ZERO
Comença amb 180 punts i resta amb els teus tiratges fins a arribar a zero. Vés amb compte, perquè, si et passes, tornes a la teva puntuació anterior!

 

Contacte
Correu electrònic
vilamarina.clientes@ccvilamarina.com
Telèfon
93 647 67 76
Nom de l'empresa organitzadora
Vilamarina de Viladecans
Data de celebració
De dilluns a dissabte
Població
Viladecans
Adreça on té lloc l'activitat
Av. del segle XXI, 6