FangFest! El festival dels petits ceramistes a Esplugues de Llobregat

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Nens i nenes de totes les edats, us convidem a una jornada molt especial als Museus d’Esplugues per descobrir les possibilitats creatives de l’argila.
Amb l’Escola Municipal de Ceràmica, hem preparat un matí d’activitats per apropar l’art de la ceràmica als més petits i posar en marxa la seva creativitat.

En el marc de la 19 Biennal de ceràmica d’Esplugues Angelina Alós, neix el Festiva Fangfest, una jornada lúdica i innovadora, que vol apropar la ceràmica i l’art contemporani als més petits, i fomentar la seva imaginació i creativitat.

Els Museus d’Esplugues i l’Escola Municipal de ceràmica, hem preparat un conjunt d’activitats diverses amb el fang com a primer protagonista, per a què els nens i nenes s’embrutin les mans i ens sorprenguin amb la seva capacitat de trencar amb les normes establertes.

Als Jardins de Can Tinturé, hi podran fer diverses activitats com l’experimentació amb torn, la pintura amb fang líquid, la manipulació lliure amb fang de colors o la creació d’un plafó col·lectiu.

• Nens i nenes de totes les edats
• Activitat gratuïta d’accés lliure

Si plou, l'activitat es traslladarà a l'interior

Contacte
Correu electrònic
museus@esplugues.cat
Telèfon
93 470 02 18
Nom de l'empresa organitzadora
Museus d'Esplugues de Llobregat
Data de celebració
17 de novembre de 2018
Població
Esplugues de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Jardins de Can Tinturé. c. de l'Església, 36