Fira Tapa Carxofa Prat

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Si voleu acomiadar-vos de la Carxofa Prat com cal fins a la pròxima tardor, aquest cap de setmana teniu una cita a la Fira Tapa Carxofa Prat 2017, una festa que simbolitza l’arribada de les darreres carxofes de la temporada, un comiat que omplirà el Prat de Llobregat de sorpreses gastronòmiques i activitats lúdiques.

Pel que fa a la teca, més de15 restauradors del Prat s’han proposat el repte de sorprendreus mostrant-vos les possibilitats gastronòmiques que ofereix aquest aliment. Podreu tastar des de botifarra de Carxofa Prat fins a una magdalena de Carxofa Prat, passant per uns macarrons o un twister de Carxofa Prat. En total, més de 30 tapes –quinze de Carxofa Prat i quinze amb l’especialitat de cada restaurador– que us faran descobrir les seves delícies culinàries.

Per 3 euros podeu adquirir una tapa, un beguda i un ecogot. Si hi aneu amb gana o amb la parella us sortirà més a compte comprar un tiquet de 11 euros que inclou quatre tapes i dues begudes amb dos ecogots. Com que la fira vol ser una festa familiar, han programat un seguit d’actes per a tots els gustos i edats. Hi haurà música en directe, l’actuació dels Castellers del Prat, un mercat de pagès i un taller de circ per a la canalla, entre d’altres

Contacte
Correu electrònic
mariano@agtbaix.cat
Telèfon
679 24 58 05
Nom de l'empresa organitzadora
Associació de Gastronomia i Turisme
Data de celebració
22 i 23 d'abril
Població
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Plaça Blanes del Prat