Jornada de portes obertes al Museu de la Colònia Sedó d'Esparreguera

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Amb motiu de la Festa Major d'Hivern d'Esparreguera, el Museu de la Colònia Sedó d’Esparreguera, seu del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), fa jornada de portes obertes el dissabte 17 i el diumenge 18 de febrer. Els visitants podran accedir al museu, en horari de 10 a 14 hores, amb entrada gratuïta. Tots dos dies, a les 12 i a les 13 h, s'organitzen visites guiades gratuïtes, amb reserva prèvia aquí o a mnactec.cat/activitats

La colònia Sedó es distingeix d’altres colònies cotoneres per les seves importants dimensions i per l’ús d’un sistema hidràulic que aprofitava al màxim l’energia de l’aigua. Avui, a la sala de la turbina, es pot veure la maqueta de la colònia, en què s’explica la seva història a través d’un muntatge de llum i so, i la turbina, on dins el tub de conducció de l’aigua es projecta un audiovisual.

Un cop acabada la visita al Museu, es pot fer un recorregut a peu per la colònia i veure el salt de Broquetes, l’aqüeducte, la casa dels Sedó i les xemeneies. Tots aquests elements permetran copsar la vida social i el procés productiu d’una colònia industrial.

Aquest equipament no és totalment accessible per a persones amb cadira de rodes.

Contacte
Correu electrònic
info.mnactec@gencat.cat
Telèfon
93 736 89 66
Nom de l'empresa organitzadora
Museu de la Colònia Sedó d'Esparreguera
Data de celebració
17 i 18 de febrer de 2018
Població
Esparreguera
Adreça on té lloc l'activitat
Àrea Industrial Can Sedó. Carrer Contínues, s/n. 08292 Esparreguera