Nit en Blanc a Olesa de Montserrat

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

És una celebració en la qual persones vestides de blanc gaudeixen d'un sopar pícnic amb els seus amics i coneguts en un entorn inusual i extraordinari com és el Parc Municipal.

Els participants han de vestir-se de blanc; l'originalitat i l'elegància són sempre benvingudes.

La millor selfie o foto d’un look “Nit en Blanc” rebrà un val per un import de 100 euros, que es podrà canviar en qualsevol de les botigues de roba adherides a la promoció de la nit.

Per assegurar que tots els participants tinguin taula disponible, cal que s'inscriguin amb antelació a la Casa de Cultura, el dies 19, 20 i 21 de juliol, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h (places limitades). Si l’opció triada és sopar sobre la gespa, no és necessari.

A les 20:30 h Recepció dels assistents i ocupació de les taules.

A les 21:30 h Inici del sopar. Per donar la benvinguda a tots els participants, s'agitaran els tovallons al ritme de la cançó de Viva la Vida.

A les 23.00 h Encesa multitudinària de bengales mentre sona la cançó What a Wonderful World per donar inici a la festa “ Les Nits d’Estiu” amb Pep Callau i Rafa GB, que durarà fins a la 1:30 h.

Cadascú ha de recollir tot el que hagi portat i abocar als contenidors la brossa que generi: l’espai ha de quedar tant net com l’heu trobat.

Fitxers adjunts
Contacte
Correu electrònic
festes@olesademontserrat.cat
Telèfon
93 7780050
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Data de celebració
29 de juliol
Població
Olesa de Montserrat
Adreça on té lloc l'activitat
Parc Municipal