Torna Benvinguts a Pagès! Vine a descobrir-lo!

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Arriba la segona edició de Benvinguts a Pagès i la pagesia catalana es prepara per a viure de nou un gran cap de setmana de portes obertes. Gairebé 250 pagesos, ramaders i pescadors d’arreu de Catalunya oferiran visites gratuïtes a les seves explotacions els dies 3, 4 i 5 de juny, perquè la ciutadania pugui conèixer i tastar els productes cultivats, criats i pescats a casa nostra.

Però Benvinguts a Pagès és una experiència que va més enllà: uns 200 allotjaments d’arreu del país s’afegeixen a la iniciativa amb ofertes especials per a aquell cap de setmana; uns 160 restaurants serviran el menú Benvinguts a Pagès, amb productes de temporada i de proximitat; i en moltes comarques s’oferiran activitats complementàries. La varietat de productors, restaurants, allotjaments i activitats complementàries permetran als participants planificar un cap de setmana a mida a qualsevol punt del país.

Al Baix Llobregat

Al Baix Llobregat comptarem amb 3 explotacions agràries (Celler Can Morral del Molí, D’Enric Eco i Terra mullada: el jardí de l’Eden), 2 restaurants (Marimorena i Cal Pupinet), i 2 activitats complementàries (Disfruta Collserola i Posta de sol entre vinyes).

La segona edició de Benvinguts a Pagès coincideix enguany amb un cap de setmana llarg en algunes ciutats catalanes, ja que el dilluns 5 de juny se celebra la segona Pasqua, dia festiu a gran part del territori. Aquesta circumstància fa pensar que la participació de la ciutadania serà encara més massiva que l’any passat -quan les explotacions agràries d’arreu de Catalunya van rebre uns 12.500 visitants- i que augmentarà el nombre de famílies que s’organitzarà el cap de setmana llarg a partir de l’oferta del Benvinguts a Pagès.

Trobaràs tota la informació a http://benvingutsapages.cat/#!/comarca/baix-llobregat

T'hi esperem!!

Contacte
Nom de l'empresa organitzadora
Consorci de Turisme del Baix Llobregat
Data de celebració
3, 4, 5 de juny
Població
Sant Feliu de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Baix Llobregat