V Setmana del Patrimoni a Sant Feliu de Llobregat

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Sant Feliu de Llobregat celebra del 19 de setembre al 7 d'octubre de 2018 la V Setmana del Patrimoni, enguany dedicada a la presència i l'impacte del ferrocarril a la ciutat.

La conferència inaugural, a càrrec del col·leccionista Lluís Tuells, tindrà lloc el dijous 20 de setembre, a les 19 h, a la sala dels Àustries del Palau Falguera.

En la cinquena edició de l'esdeveniment, a més de les propostes obertes a tothom (totes gratuïtes, excepte la visita guiada al Museu del Ferrocarril de Catalunya i la caminada popular per la riba del riu Llobregat), hi ha també algunes activitats adreçades específicament als infants. Així, el dissabte 29 de setembre els més petits podran gaudir als jardins del Palau Falguera de l'activitat "Puja al tren en família!" i conèixer de primera mà un tren tripulat.

Entre les activitats de la Setmana del Patrimoni destaca l'exposició "Amunt i avall de la via", una mostra que repassa l'evolució des de l'arribada del tren a la ciutat el 1854 fins a l'actualitat, quan el clam pel soterrament ha esdevingut unànime. Una altra exposició, 'Finestres al passat de Sant Feliu', mostra a l'aire lliure les petjades que ha deixat el tren en els carrers de la ciutat i es podrà veure en diferents vies del municipi. Una altra exposició, "Els oficis que el tren creà", permetrà conèixer els nous oficis que van aparèixer amb l'arribada del tren a la ciutat.

El principal objectiu de la iniciativa és divulgar el passat de la ciutat i convidar la ciutadania a reflexionar sobre la importància de la conservació del llegat històric de cara al futur.

Podeu consultar el programa complet clicant aquí

 

Fitxers adjunts
Contacte
Correu electrònic
ajuntament@santfeliu.cat
Telèfon
93 685 80 00
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Data de celebració
Fins al 7 d'octubre de 2018
Població
Sant Feliu de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Diversos punts de la ciutat