Visita el Museu Agbar de les Aigües de Cornellà

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Visites lliures al Museu, i a més...

- Portes obertes Dia Mundial dels Museus del 13 al 20 de maig

- Nit dels Museus el 19 de maig, de 19 a 1h
Visites comentades al Museu i el refugi, música en directe i Water&Rol: un joc d’estratègia on hauràs de fer servir la memòria, l’enginy, l’atenció i tot el què t’envolta per acabar l’experiència en les millors condicions.

- Visites comentades dels diumenges 6, 13, 20 i 27 de maig (a les 11h en castellà i a les 12h en català)
Descobreix els secrets de la Central Cornellà, una instal·lació centenària d'extracció i distribució d'aigua, encara avui en funcionament. Al llarg d'un agradable passeig podreu visitar una zona habitualment tancada al públic que ara et permetrà conèixer els pous de la central, porta d'entrada a les aigües subterrànies de l'aqüífer del Llobregat. El més emblemàtic de tots ells és el pou Fives Lille, construït el 1905 i on encara avui s'extreu aigua a més de 30 metres de profunditat. 

Després, recorre l'edifici modernista d'Amargós i Samaranch on s'allotjava la maquinària original de la Central i on avui a més s'hi troba l'exposició permanent del museu. Descobreix en el seu interior els diversos elements originals de la instal·lació hidràulica de vapor que permetia, des de l'any 1909, l'extracció i el bombament d'aigua a la ciutat de Barcelona.
 

Contacte
Correu electrònic
info@museudelesaigues.com
Telèfon
933 423 538
Nom de l'empresa organitzadora
Museu Agbar de les Aigües
Data de celebració
Tots els dies, excepte els dilluns
Població
Cornellà de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Ctra. de Sant Boi, 4-6