XIII Fira Medieval de Viladecans

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Al llarg de tres dies, la ciutat se sub­mergeix en l’època medieval i us convida a divertir-vos i menjar com ho feien llavors. Us hi resistireu?

 

El darrer cap de setmana del mes de novembre el Barri Antic i els Eixos Comercials de Viladecans viatgen uns segles enrere amb un mercat que, acompanyat d’espectacles d’animació, s’ha convertit al llarg de les tretze edicions no només en una festa per a tota la família sinó també en un espai per recordar el passat de la ciutat.

 

Així, a banda de l’animació de faquirs, músics, cavallers, mags o falconers, al mercat hi tin­drem enguany més novetats. Els matins de dissabte i diumenge, el Museu de Viladecans porta diferents “Histò­ries i llegendes medievalsa qua­tre punts de la fira: el Museu (11 h), el carrer de Sant Joan (11.30 h), els jardins de Magdalena Modolell (12 h) i la Torre del Baró (13 h). Precisament en aquest darrer històric edifici tam­bé s’hi fan els mateixos dies per la tarda, a les 18 i 19.30 h, visites teatralitzades que requerei­xen d’inscripció prèvia a través del web www.mercatmedieval.cat

 

Menjar-se i beure’s la Fira

Sopar-espectacle medieval per degustar encara més el sabor de la fira medieval amb preus populars als Jardins de Magdalena Modolell (darreara l'Ajuntament) la nit del dissabte. I si parlem de tastar no podem oblidar una activitat que s’estrena: els tastos de licors (per a majors d’edat, és clar, que els infants ja tenen gresca al Campament), als quals cal inscriure’s a la parada d’Spirits Akkers del mercat.

 

La Fira Medieval obrirà diven­dres a la tarda i un espectacle de foc als jardins de Magdalena Modolell a les vuit del vespre donarà una sonada inauguració oficial. Dissabte i diumen­ge serà oberta d’11 a 21 h.

 

Dissabte 24 de novembre, a les 21 h

Preus populars: adults, 15 euros; infants, 10 euros (venda anticipada a www.mercatmedieval.cat, a la botiga Chebrolet i a la Llibreria Paquita de Viladecans). El mateix dia, venda a l’accés del recinte, a 18 euros (adults) i 12 euros (infants).

 

Menú especial: Escudella amb carn d’olla, braó al forn amb patates al caliu, mel i mató, vi de la terra, aigua i refrescos.

 

Ambientació i espectacle: Diferents personatges medievals animaran la cita.

   

Contacte
Nom de l'empresa organitzadora
Xarxa Comercial de Viladecans
Data de celebració
23, 24 i 25 de novembre de 2018
Població
Viladecans
Adreça on té lloc l'activitat
Barri Antic i Eix Comercial de Viladecans