37a Festa de la Cirera del Papiol

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

El Papiol compta amb uns quants recursos atractius turísticament, com el seu patrimoni natural i cultural. És un poble genuí i ple de vida, on sovint la població organitza esdeveniments inspiradors. La Festa de la Cirera, un homenatge a l’activitat lligada a la terra, és una bona excusa per descobrir i redescobrir com és el Papiol i com s’hi viu.

Aquest any la festa posa l’accent en tarannà participatiu i col·laborador dels papiolencs i les papiolenques i en les coses bones que passen al poble. Per exemple, la 1a Marató de Donació de Sang de la Festa de la Cirera del Papiol.

La Festa de la Cirera compta amb un recinte firal amb productes de la terra (cireres, vins, olis...) i ofereix un programa d’activitats variades i gratuïtes la majoria, pensades per a un públic familiar. Per exemple, demostracions culinàries, tasts de vins ecològics, sardanes, actuacions de música i dansa o els recorreguts guiats per la ruta El Papiol Patrimoni, entre d’altres.

Us adjuntem el programa complet de la Festa!

Contacte
Telèfon
93 673 02 20
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament de Papiol i Banc de Sang i Teixits de la Generalitat de Catalunya
Data de celebració
1 i 2 de juny 2019
Horari
Horari del recinte Dissabte, 12 a 21 h Diumenge, 10 a 21 h Horari de venda de la parada de l’Associació de Pagesos Dissabte, 12 a 14 h i 17 a 20
Població
El Papiol
Adreça on té lloc l'activitat
Biblioteca Valentí Almirall i la Pista Ludicoesportiva, al carrer de Ca n’Esteve de la Font.