Esplugues City: Un homenatge a l'Espaghetti Western del Baix Llobregat a Molins de Rei

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

HOMENATGE A UN ESPAI OBLIDAT: ESPLUGUES CITY

Recordar és molt bo, sobretot quan els records són agradables. Esplugues City n'és un exemple. Sabieu que entre el 1964 i el 1972 a Esplugues es van rodar moltes de les pel·lícules de l'anomenat "Spaghetti Western" que encar ara es poden veure en molts canals de televisió?. Ara, per aquells escenaris hi passa la B-23.

Sabieu que per aquell plató que constava d'un carrer polsegós de 120 metres de llarg per 12 d'amplada, un saló per fer-hi baralles, una oficina de sheriff, unes caballerisses i algunes façanes sense res al darrere hi van passar actors com Klaus Kinski, Charles Boyer, George Martin, Christopher Lee o Robert Taylor?

Sabieu que encara podem parlar amb veïns del Baix Llobregat que havien estat actors professionals en aquelles pel·lícules? Sabieu que Molins de Rei també té alguna vinculació amb aquells estudis?.

Doncs de tot això en volem parlar amb els seus protagonistes. Serà una jornada plena d'anècdotes i ens podrem posar en situació gràcies al documental dirigit per en Paco Marín. Un home de cinema que va començar portant l'aigua als vaquers i els indis en els descans dels rodatges. Tindrem amb nosaltres testimonis en directe de tres dels actors de caràcter més coneguts de l'època: en Dámaso Muni, l'Alberto Gadea i en Jaume Mir.

Contacte
Correu electrònic
info@espaienblanch.cat
Telèfon
93 541 53 36
Nom de l'empresa organitzadora
Espai en Blanch
Data de celebració
27 maig
Població
Molins de Rei
Adreça on té lloc l'activitat
Pi i Margall, 52 baixos