Guia de l'oci

Esplugues City: Un homenatge a l'Espaghetti Western del Baix Llobregat a Molins de Rei

Població: 
Molins de Rei
|
Telèfon: 
93 541 53 36
|
Email: 
info@espaienblanch.cat
|
Esplugues city: Homenatge als westerns del Baix Llobregat

HOMENATGE A UN ESPAI OBLIDAT: ESPLUGUES CITY

Recordar és molt bo, sobretot quan els records són agradables. Esplugues City n'és un exemple. Sabieu que entre el 1964 i el 1972 a Esplugues es van rodar moltes de les pel·lícules de l'anomenat "Spaghetti Western" que encar ara es poden veure en molts canals de televisió?. Ara, per aquells escenaris hi passa la B-23.

Sabieu que per aquell plató que constava d'un carrer polsegós de 120 metres de llarg per 12 d'amplada, un saló per fer-hi baralles, una oficina de sheriff, unes caballerisses i algunes façanes sense res al darrere hi van passar actors com Klaus Kinski, Charles Boyer, George Martin, Christopher Lee o Robert Taylor?

Sabieu que encara podem parlar amb veïns del Baix Llobregat que havien estat actors professionals en aquelles pel·lícules? Sabieu que Molins de Rei també té alguna vinculació amb aquells estudis?.

Doncs de tot això en volem parlar amb els seus protagonistes. Serà una jornada plena d'anècdotes i ens podrem posar en situació gràcies al documental dirigit per en Paco Marín. Un home de cinema que va començar portant l'aigua als vaquers i els indis en els descans dels rodatges. Tindrem amb nosaltres testimonis en directe de tres dels actors de caràcter més coneguts de l'època: en Dámaso Muni, l'Alberto Gadea i en Jaume Mir.

Data celebració: 
27 maig
Horari de visita: 
19:30
Població: 
Molins de Rei
Adreça on té lloc l'activitat: 
Pi i Margall, 52 baixos
Preu: 
Gratuït

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Espai en Blanch
Telèfon: 
93 541 53 36
Email: 
info@espaienblanch.cat
Guia de l'oci


Esplugues city: Homenatge als westerns del Baix Llobregat

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868