Exposició col·lectiva "Segle XVII. Martorell en temps de Joan Cererols"

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Una aproximació al Martorell del segle XVII a través d’un recorregut expositiu dividit en tres blocs: la gent, el lloc i els fets, que es complementa amb una cronologia general de la història del moment. Una exposició que ens descobreix el Martorell on va néixer el compositor Joan Cererols.

Qui eren els habitants de Martorell al segle XVII? Quants eren? D’on venien? Com naixien, vivien i morien? Com s’organitzaven? Com van afectar-los els esdeveniments del segle? Quins es van fer sentir a Martorell? Com i amb quins recursos els afrontaven? Com era Martorell?  Com es transformava el poble?...

Diumenge 3 de març les 12h.

Lloc. Centre d’Interpretació del Patrimoni Històric de Martorell “La Caserna”

Visita comentada a l’exposició “Segle XVII. Martorell en temps de Joan Cererols”. El primer diumenge de cada mes, de febrer a maig, podeu seguir una visita comentada a aquesta exposició, que inclou a més una visita virtual, amb ulleres 3D, a la reconstrucció de l’antiga església parroquial. Una experiència amb la què descobrireu el Martorell de fa 400 anys i el patrimoni que conservaba l'església de Santa Maria fins a la seva destrucció el 1936.

Contacte
Correu electrònic
museus@martorell.cat
Telèfon
93 774 22 23
Nom de l'empresa organitzadora
Museus de Martorell- Ajuntament de Martorell
Data de celebració
Fins al 9 de juny de 2019
Horari
Dijous i divendres de 18h a 20h. Dissabtes, diumenges i festius de 12h a 14h.
Població
Martorell
Adreça on té lloc l'activitat
CIPH "La Caserna". Pg. del Quarter, 9. 08760-Martorell
Preu
Activitat gratuïta