1r Festival de Cinema Natura de Cervelló

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

El Centre Cívic l’Ateneu acollirà un festival que sota el lema “La natura reclama el seu espai” té com a objectiu aprendre a cuidar i respectar el medi ambient i el patrimoni que ens envolta mitjançant el setè art i donant cabuda a qualsevol gènere: terror, drama, comèdia, fantasia o documentals.

El festival projectarà 8 curtmetratges seleccionats a concurs d’entre els 66 que s’han presentat a la convocatòria llançada pels organitzadors, l’Ajuntament de Cervelló i la productora Inlens Media. D’aquests curts sortiran dos premis, el que atorgui el mateix públic present al Festival i el que concedeixi el jurat. Precisament el jurat estarà format per Jaume Pons, president de l’entitat cultural Segle Nou, Judit Vallverdú, guionista i productora de cinema, i Xavier Duran, periodista científic i director del programa El medi ambient de Televisió de Catalunya.

També es projectaran dues pel·lícules i un documental: Into the wild i Captain Fantastic, pel·lícules que tracten sobre l’amor a la natura i la crítica de la societat moderna, i el documental guanyador d’un Goya Hijos de la tierra que parla sobre el retorn a la medicina tradicional.

Podeu consultar els horaris al web www.cinemanaturacervello.com.

 

Contacte
Telèfon
93 660 00 70
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament de Cervelló. Inlens Media
Data de celebració
De l'1 al 3 de juny de 2018
Població
Cervelló
Adreça on té lloc l'activitat
Centre Cívic l’Ateneu. C. Santa Anna, s/n