Guia de l'oci

Exposició De Palma Vs De Palma

Població: 
Molins de Rei
|
Telèfon: 
638 88 16 35
|
Email: 
premsa@molinsfilmfestival.com
|
Cartell exposició De Palma Vs De Palma

Del 26 d’octubre al 25 de novembre, la Sala d’exposicions de Ca’n Ametller de Molins de Rei, acollirà una exposició excepcional al voltant de l’obra del cineasta nord-americà Brian De Palma. Formada per una recopilació del material propietat del col·leccionista particular Jordi Batet, l’exposició exhibirà cartells de totes les pel·lícules del director de Carrie, fotografies de rodatge, vestuari, figures d’alguns dels seus personatges, vinils de les seves bandes sonores, i les novel·les en les que s’han basat algunes de les seves pel·lícules, entre altre material. El visitant també podrà gaudir d’una peça audiovisual creada per a l’ocasió. Durant el període de l’exposició, es celebraran diverses conferències al voltant de l’obra de Brian De Palma i es presentarà un llibre commemoratiu que indaga en les claus de la seva filmografia.

 

La celebració d’aquesta exposició forma part de les activitats organitzades pel Festival de Cine de Terror de Molins de Rei, la propera edició del qual té com a leitmotiv al gran cineasta, sota el concepte de De Palma Vs. De Palma.

Data celebració: 
Del 26 d'octubre al 25 de novembre de 2018
Població: 
Molins de Rei
Adreça on té lloc l'activitat: 
Plaça de Catalunya, 25; 08750-Molins de Rei
Preu: 
Entrada gratuïta

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Festival de Cine de Terror de Molins de Rei
Telèfon: 
638 88 16 35
Email: 
premsa@molinsfilmfestival.com
Guia de l'oci
Festes i espectacles


Cartell exposició De Palma Vs De Palma

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868