Guia de l'oci

Fira del Montserratí a Martorell

Població: 
Martorell
|
Telèfon: 
93 774 18 77
|
Email: 
friera@martorell.cat
|

Mostra de productes de diferents tipus de la zona del Montserratí.

Des del fons dels segles, les terres montserratines són al cor de milions de catalans al llarg de la història. Una història que es construeix entre oliveres i sembrats. Traginers, llauradors i ramats. Ametllers, ceps i coques. Mató, ratafia i gents nobles. Veniu i gaudiu de l’entorn, de l’ambient i producte del Montserratí: racons d’un món per descobrir. Va de famílies, pobles i tradicions. Història comuna, gastronomia i peregrinacions. Devoció, fe i tragineria. Resistència, catalanitat i pagesia.

La Fira del Montserratí. Un mercat itinerant que gestiona i promociona els productors dels pobles que miren cap a la serra. Un espai de difusió dels productes fets al territori, de les tradicions i gastronomia. Un espai per conèixer la història comuna del Montserratí i fer-la viva. Un espai per trobar-se amb els col·lectius i agrupacions de cultura popular d’arreu de la comarca.

Els productes i serveis de l’entorn de Montserrat són el fil conductor d’una fira que es celebra regularment als diferents pobles d’influència montserratina. L’oferta de la fira es completa amb un conjunt d’activitats paral·leles. El públic podrà participar de visites guiades, presentacions, actuacions, jocs, exposicions, etc.

Data celebració: 
28 de abril de 2018
Horari de visita: 
De 10 a 20h
Població: 
Martorell
Adreça on té lloc l'activitat: 
Pl. Església
Preu: 
Gratuït

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Associació Massís Montserratí
Telèfon: 
93 774 18 77
Email: 
friera@martorell.cat
Guia de l'oci
Festes i espectacles


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868