Fira del Montserratí a Martorell

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Mostra de productes de diferents tipus de la zona del Montserratí.

Des del fons dels segles, les terres montserratines són al cor de milions de catalans al llarg de la història. Una història que es construeix entre oliveres i sembrats. Traginers, llauradors i ramats. Ametllers, ceps i coques. Mató, ratafia i gents nobles. Veniu i gaudiu de l’entorn, de l’ambient i producte del Montserratí: racons d’un món per descobrir. Va de famílies, pobles i tradicions. Història comuna, gastronomia i peregrinacions. Devoció, fe i tragineria. Resistència, catalanitat i pagesia.

La Fira del Montserratí. Un mercat itinerant que gestiona i promociona els productors dels pobles que miren cap a la serra. Un espai de difusió dels productes fets al territori, de les tradicions i gastronomia. Un espai per conèixer la història comuna del Montserratí i fer-la viva. Un espai per trobar-se amb els col·lectius i agrupacions de cultura popular d’arreu de la comarca.

Els productes i serveis de l’entorn de Montserrat són el fil conductor d’una fira que es celebra regularment als diferents pobles d’influència montserratina. L’oferta de la fira es completa amb un conjunt d’activitats paral·leles. El públic podrà participar de visites guiades, presentacions, actuacions, jocs, exposicions, etc.

Contacte
Correu electrònic
friera@martorell.cat
Telèfon
93 774 18 77
Nom de l'empresa organitzadora
Associació Massís Montserratí
Data de celebració
28 de abril de 2018
Població
Martorell
Adreça on té lloc l'activitat
Pl. Església