Guia de l'oci

JAZZITAL · GUILLEM GARCÍA TRIO & LA MORDIDA a l'Ateneu Santfeliuenc

Població: 
Sant Feliu de Llobregat
|
Telèfon: 
93 685 32 42
|
Email: 
informacio@contrabaix.com
|
Guillem García Trio
La Mordida Literària

Guillem García Trio: música
Guillem García, piano.
Keke Martín, contrabaix
Adriá Claramut, bateria.

La Mordida Literària: poemes
Marcos Pérez
Víctor Fernández
Esteban Jezu

Al voltant del dia mundial de la poesia, el 21 de març, Sant Feliu celebra des del 2012 una setmana d’activitats dedicades a aquest gènere literari. Exposicions, recitals, concerts i lectures en veu alta, entre d’altres actes, omplen de paraules els carrers de la ciutat. Enguany se celebra la VII Setmana de la Poesia a Sant Feliu i ContraBaix hi participa amb un concert fusió, recital poètic i música be bop. El Guillem García Trio i La Mordida Literària s’uneixen per explorar noves formes d’expressió artística, mentre uns reciten diversos poemes en català, anglès i castellà, altres hi sumen les notes de jazz.

Guillem García Trio és un projecte en el qual tres músics que s’han conegut al Conservatori del Liceu exploren musicalment tot tipus de camins i formes d’expressió musicals des de la tradició be-bop fins a temes originals. Està format pel bateria Adrià Claramunt, el contrabaixista Keke Martín i el pianista Guillem García.
​​​​​​​
L’associació literària La Mordida neix a partir de les tertúlies literàries que durant la darrera dècada s’han dut a terme al bar de l’Ateneu Santfeliuenc. Com altres moviments populars neix de l’irrefrenable desig humà de compartir i divulgar una passió, en aquest cas la literatura. En aquest marc els seus membres participen en diferents activitats com aquest recital musical dins el Cicle ContraBaix.

Entrades: 14€/ Anticipada: 11€ / Amics de ContraBaix: 9€

Data celebració: 
23 de març de 2018
Horari de visita: 
A les 21.30h
Població: 
Sant Feliu de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 25
Preu: 
14€

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
ContraBaix
Telèfon: 
93 685 32 42
Email: 
informacio@contrabaix.com
Guia de l'oci
Festes i espectacles


Guillem García Trio La Mordida Literària

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868