Guia de l'oci

La Passió d'Esparreguera

Població: 
Esparreguera
|
Telèfon: 
93 777 15 87
|
Email: 
info@lapassio.net
|

La Passió d'Esparreguera és un espectacle amb una gran complexitat dramàtica i tècnica, que aconsegueix transmetre a l'espectador actual l'essència d'uns personatges amb dos mil anys d'història. La grandiositat del teatre (1.700 localitats), la gran quantitat d'actors en escena, els vertiginosos canvis escenogràfics, la perfecta unió del text, i la música original interpretada en directe per una orquestra i una coral... converteixen La Passió d'Esparreguera en una producció teatral de característiques úniques.

La Passió ha sabut mantenir al llarg dels anys la seva estructura original i es representa en 37 escenes dividides en dues parts: la primera part al matí i la segona a la tarda.

Aquesta estructura, poc freqüent en el teatre actual, converteix La Passió d'Esparreguera en una festa popular per gaudir durant tot un dia. Els espectadors estan convidats a viure una jornada teatral tan singular que de ben segur repetiran en més d'una ocasió al llarg de la seva vida.

Un centenar de personatges, a més de quatre-cents figurants i poble, una orquestra, una coral, equips de tramoia, il·luminació i so, atenció a l'espectador, encarregats de vestuari i maquillatge, manteniment, administració... tots ells —prop d'un miler de persones— són el veritable motor que dóna continuïtat a aquesta herència cultural. Sense oblidar el públic fidel —més de 15.000 persones cada any— que ha convertit una història, amb final conegut, en l'argument teatral més representat de Catalunya.

Data celebració: 
7 de maig
Horari de visita: 
a les 10.30 i existeixen diferents dies de representació, alguns amb sessió de tarda
Població: 
Esparreguera
Adreça on té lloc l'activitat: 
Teatre de la Passió d'Esparreguera
Preu: 
varis preus i descompres

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
La Passió d'Esparreguera
Telèfon: 
93 777 15 87
Email: 
info@lapassio.net
Guia de l'oci
Festes i espectacles


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868