Muchos cortos a Mucha Masia del Prat de Llobregat

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Els Curts pratenses regnen al febrer!
“Prepari's i assegui's a la butaca. Si t'agrada el cinema, vine a gaudir amb el que els anem a explicar“. Aquesta frase servirià perfectament per situar-nos de què us anem a parlar avui: de curtmetratges amb segell local. MuchaMasia i ASCAP us portem un cicle de curts pratenses. Així doncs, al llarg del mes de febrer cada divendres a les 22.30h projectarem un curt i comptarem amb el seu autor per poder parlar del seu treball després de la passada. Avui us deixem unes pinzellades del que vindrà.

 

 

 

 

 

9 de febrer: Víctimas

Es tracta de Víctimas, una obra dirigida per un gran com és Enric Rufas. Rufas ha estat guionista de diverses pel·lícules i sèries de televisió. A més ha estat nominat dues vegades als Premis Goya com millor guionista. Un curt exquisit que defineix així el seu autor:
 

16 de febrer: Medianoche

Seguim desgranant la programació de curtspratenses. El divendres 16 de febrer el torn és per al jove creador Toni Morejón. Toni és el benjamí dels creadors que ens acompanyaran al llarg del mes de febrer.
 

23 de febrer: Superior Derecho

I el Divendres 23 de febrer, Superior Derecho tancarà el nostre primer cicle de curtspratenses. Aquesta vegada, el protagonisme serà per a aquesta obra dirigida per Francesc Cánovas. Cánovas ja posseeix una llarga trajectòria com a director, com a obres comChorreo, Vèrtexs o Paquet a domicili. Superior Dret sona a això:
 

Com podreu veure'ls?
A la sala de projecció caben un màxim de 30 persones. Els primers que arribin tindran la seva plaça. Si algú mostra un interès especial a reservar plaça per veure un curt, podrà reservar-ho. Ens crideu o envieu un correu a contacto@muchamasia.com. Les passades són gratuïts. I us recomanem poder-los gaudir amb un gintonic o una cervesa en mà, ja que tindrem servei de bar.

ASCAP i els curts pratenses
Aquesta projecció de curts neix de la bona sintonia entre MuchaMasia i ASCAP. Es tracta de la Associació de Suport a la Creació i ProduccióAudiovisual al Prat. En ella es citen diversos creadors, actors, guionistes, directors, productors i altres professionals relacionats amb l'àmbit audiovisual. Entre les seves moltes propostes, es troba el festival de curts Preview, i ara, aquesta passada de curts en MuchaMasia.

 

Contacte
Nom de l'empresa organitzadora
Mucha Masia
Data de celebració
Divendres de febrer de 2018
Població
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
C. Jaume Casanovas, 55