Festival Vinyasons a les Bodegues Ca n'Estella

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Any rere any, estiu rere estiu, donem tret de sortida al festival Vinyasons. Aquest any 2017, a Ca n’Estella, ens visita la cantant i compositora catalana, Judit Nedderman, el proper dissabte 1 de Juliol, a partir de les 20.30h. La cantant, nascuda a Vilassar de Mar, es troba immersa en la gira del seu segon disc Un segon, una proposta íntima i personal. Ens trobem davant de deu cançons on novament s’obre a cantar i compartir les seves vivències, sincerament i sense reserves. Un estil amb personalitat i singularitat acompanya per als escenaris d’arreu del país a la cantant i compositora.

A Ca n’Estella, estem del tot convençuts que no et voldràs perdre aquesta proposta artística. Volem veure’t gaudir. Volem posar-te totes les facilitats. Així doncs, una hora abans de l’inici del concert, realitzarem una visita guiada per les instal·lacions del celler, amb l’objectiu que quan seguis i et deixis relaxar amb la veu trencada de la Judit Nedderman, ja et sentis com a casa.

A Ca n’Estella, entenem l’art com a quelcom integral i per això pensem en fusionar música i vi, dues de les nostres majors passions. Sí, ens agrada el que fem i ens agrada agradar.

Ja pots reservar la teva entrada a través del propi web: www.fincacanestella.com.

T’hi esperem! No hi faltis, n’estem organitzant una de ben grossa.

Fitxers adjunts
Contacte
Correu electrònic
events@fincacanestella.com
Telèfon
618-75-30-66
Nom de l'empresa organitzadora
Bodegues Ca n'Estella
Data de celebració
1 de juliol
Població
Sant Esteve Sesrovires
Adreça on té lloc l'activitat
Finca Ca n'Estella