- Inici
- Guia de l'oci
- El Març Gastronòmic al Prat de Llobregat
El Març Gastronòmic al Prat de Llobregat
Aquesta activitat ha expirat.
Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com
El Març Gastronòmic fa 10 anys amb rècord de participació al Baix Llobregat · Marc Ribas i Artur Martínez, padrins!
• Del 7 de març al 14 d’abril, el Pota Blava, la Carxofa Prat i el producte fresc del Parc Agrari seran els protagonistes a 36 restaurants de 18 ciutats del Baix Llobregat, Vallès Occidental i Barcelonès
• Marc Ribas i Artur Martínez, padrins del 10è aniversari
• Amb el Març Gastronòmic, es dóna el tret de sortida a les Festes de la Carxofa Prat, que s’allargaran fins a principis de maig. Amb aquestes festes, El Prat vol compartir la seva oferta agrícola i gastronòmica de proximitat, especialment amb la Carxofa Prat
Arriben les X Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat amb més vitalitat que mai. L’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) i l´Ajuntament del Prat tornen a organitzar l’activitat, que arriba a la seva 10a edició i permet degustar menús elaborats amb els productes més emblemàtics del Parc Agrari. En aquesta edició s’espera superar l’èxit de l’edició passada: més de 5500 menús servits als restaurants participants, consolidant l’activitat com una referència a la província de Barcelona.
Les Jornades Gastronòmiques, que tindran lloc del 7 de març al 14 d’abril, han assolit un nou rècord de ciutats participants. El Prat serà la capital de l’activitat amb 12 participants, que s’estendrà cap a 15 ciutats del Baix Llobregat: Abrera, Begues, Castelldefels, Cervelló, Esparreguera, Gavà, La Palma de Cervelló, Martorell, Molins de Rei, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans. El Març Gastronòmic també se celebra a Castellbisbal (Vallès Occidental), L’Hospitalet i Barcelona, amb alguns restaurants vinculats al moviment Slow Food.
MARC RIBAS I ARTUR MARTÍNEZ, PADRINS DEL MARÇ 2019
El desè aniversari del Març Gastronòmic no podria tenir millors padrins. A Marc Ribas tots el coneixem d’ençà que l’any 2016 la seva carrera com a cuiner va fer un gir, va començar a ser el cuiner del programa Cuines i l’any 2017 va estrenar Joc de Cartes. L’Artur Martínez, és el seu company de viatge gastronòmic: amb el restaurant Capritx (Terrassa), van aconseguir una estrella Michelin i el distintiu Slow Food, i continuen caminant junts amb La Taverna del Ciri. Tots dos són xefs bolcats amb la identitat gastronòmica del seu territori que traslladen amb tocs d'autor a la seva cuina. La passió pel producte de proximitat i la filosofia Slow Food que l’AGT defensa des del seu inici ha estat el màxim valor per formar part del 10è aniversari de les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat.
D.O. PENEDÈS I SAN MIGUEL ECO APOSTEN PEL PRODUCTE LOCAL
D.O. Penedès continua donant suport a les activitats que desenvolupa l’AGT. Tots els menús aniran maridats amb vins D.O. Penedès. En aquesta acció, s’incorpora com a col·laborador Mahou San Miguel, promocionant la gastronomia de qualitat a través del consum de producte local, i ho fa amb la San Miguel Eco, l’única cervesa ecològica no artesanal del mercat.
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament del Prat · AGT
Data de celebració
Fins al 14 d'abril de 2019
Població
El Prat de Llobregat
Preu
De 25 a 45 €