Guia de l'oci

Jornades eno gastronòmiques 6 plats + 6 vins a Sant Just Desvern

Població: 
Sant Just Desvern
|
Telèfon: 
93 499 03 42
|
Email: 
reserves@elmirador.cat
|
Musclos escabetxats amb gele de vermuth izaguirre
Tataki de tonyina vermella amb cuscus de remolatxa i blody mary

Aperitius

 

Cava Titiana Pansa Blanca Brut (D.O. Cava)

Musclos escabetxats amb gele de vermuth izaguirre

Croquetes de carxofa i gorgonzola

 

RDA Pansa Blanca Santa María (D.O. Alella)

Amanida tèbia de creixens amb calamarcets

 

Basagoiti Blanc (D.O.Q. Rioja)

Raviolis casolans de cacao farcits de formatge i nous

 

Brunus Rosé (D.O. Montsant)

Tataki de tonyina vermella amb cuscus de remolatxa i blody mary

 

Tionio Criança (D.O. Ribera de Duero)

Cua de bou desossada amb poma especiada


 

Cava Titiana Pansa Blanca Brut (D.O. Cava)

Timbal de xocolata amb crema catalana i fruits vermells

 

 

Data celebració: 
21 d'abril i 20 maig de 2018
Horari de visita: 
De 13:30 a 15:30h De 20:30 a 23:00h
Població: 
Sant Just Desvern
Adreça on té lloc l'activitat: 
Av. Industria, 12
Preu: 
49,50€ iva inclòs

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
El Mirador de Sant Just
Telèfon: 
93 499 03 42
Email: 
reserves@elmirador.cat
Guia de l'oci
Gastronomia


Musclos escabetxats amb gele de vermuth izaguirre Tataki de tonyina vermella amb cuscus de remolatxa i blody mary

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868