Guia de l'oci

Març Gastronòmic • Jornades Gastronòmiques del Pota blava i la Carxofa Prat

Població: 
El Prat de Llobregat
|
Telèfon: 
679245805
|
Email: 
mariano@agtbaix.cat
|

L'Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) ha organitzat el Març Gastronòmic des del 2010, les jornades gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat. A la darrera edició del 2016, la més exitosa de les organitzades, van participar 32 restaurants del Baix Llobregat i Barcelona amb el protagonisme als del Pota Blava i la Carxofa Prat. El Prat es va consolidar com a referent gastronòmic juntament amb Molins de Rei, Gavà, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Sant Boi de Llobregat, l’Hospitalet i Barcelona (amb 5 restaurants) que protagonitzen unes jornades amb un impacte molt positiu al Baix Llobregat: el turisme de dia i la difusió de productes del Parc Agrari del Baix Llobregat com el Pota Blava, el primer pollastre amb IGP de l’Estat, estan consolidant la revolució gastronòmica i turística que viu la comarca del Baix Llobregat els darrers anys.

Carlo Petrini, president i creador del moviment Slow Food Internacional, va ser el padrí del Març Gastronòmic, per consolidar l’aposta pels productes del Baix Llobregat, com la Carxofa Prat o el Pota Blava, que signifiquen aquestes Jornades: són part del patrimoni de la comarca, que viu una revolució gastronòmica sense precedents.

Data celebració: 
De l’1 de març al 8 d’abril
Població: 
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
El Prat, Molins de Rei, Gavà, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Sant Boi de Llobregat, L’Hospitalet i Barcelona
Preu: 
Segons el menú
Guia de l'oci
Gastronomia

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Associació de Gastronomia i Turisme · Ajuntament del Prat
Telèfon: 
679245805
Email: 
mariano@agtbaix.cat


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868