Guia de l'oci

Natura i Art amb Vi per Sant Esteve Sesrovires

Població: 
Sant Esteve Sesrovires
|
Telèfon: 
687828778
|
Email: 
info@tintaivi.com
|
Activitat a Estudi d'Art Marta Arañó, Tinta i Vi

Activitat combinada ART amb VI i SEGWAY

Activitat per a grups reduïts. L'activitat inclou Passejada amb Segway per l'Empresa Dinamic Solutions pel Camí Reial de Sant Esteve Sesrovires, un entorn en plena natura, (formació i recorregut de 5 Km durada d'1,30h aprox.), a l'arribar a l'Estudi d'Art, aperitiu de pagès amb pa amb tomàquet i embotit artesà Km0, visita a l'estudi i pràctica de pintura amb vi, una experiència única a on podreu veure i beure un bon vi de la Comarca. 

L'aperitiu el podreu realitzar al jardí (si el temps acompanya) amb unes magnífiques vistes de la Comarca.

Durada de l'activitat completa: de 3,30h a 4h

Activitat per a Adults i nens majors de 10 anys (amb consentiment firmat dels pares).

Per facilitar arribar a l'estudi, us podem recollir a l'Estació de Ferrocarrils Catalans als que arribeu amb tren o a la Plaça de l'església als que arribeu amb cotxe.

Per més informació trucar al 687 828 778

Data celebració: 
28 d'abril
Horari de visita: 
10h (durada de l'activitat completa: de 3,30h a 4h)
Població: 
Sant Esteve Sesrovires
Adreça on té lloc l'activitat: 
C. Roser, 7
Preu: 
Preu: 85€ (IVA inclòs). Cal pagament i reserva prèvia. Dades de contacte Marta Arañó Tlf. 687828778 o per correu info@tintaivi.com L'activitat es durà a terme amb un màxim de 12 persones i un mínim de 6 persones, el promotor de l'activitat es reserva el dret de cancel•lar l'activitat si no s'arriba al mínim i es comunicarà al client amb 3 dies d'antelació. En cas de previsió de pluja, si és poca o moderada, l'activitat es realitzarà igualment regalant als participants un ponxo de plàstic. Fins 72h abans el client té la potestat d'anul·lar l'activitat i se li tornaria el 50% del preu total de l'activitat. Un cop posada en marxa l'activitat de Segway i en cas de pluja forta, DINAMIC SOLUTIONS, per evitar riscos per als nostres clients i màquines, es veurà obligada cancel·lar-la, sense cap devolució del preu total de l'activitat.

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Tinta i Vi, Estudi d'Art Marta Arañó
Telèfon: 
687828778
Email: 
info@tintaivi.com
Guia de l'oci
Gastronomia
Natura i esport


Activitat a Estudi d'Art Marta Arañó, Tinta i Vi

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868