Guia de l'oci

Quinto Tapa a Sant Just

Població: 
Sant Just Desvern
|
Telèfon: 
679 245 805
|
Email: 
info@agtbaix.cat
|
El QuintoTapa torna a Sant Just Desvern amb el producte local a taula
 
La 2a edició de la ruta consolida l’activitat a la ciutat, que va ser un èxit a l’edició 2017Del 5 al 22 d’abril, el Calçot del Parc Agrari, la Carxofa Prat, la patata i els productes locals i de proximitat tornaran a ser els protagonistes del QuintoTapa Sant Just Desvern. La ruta gastronòmica és una iniciativa de l’Ajuntament de Sant Just Desvern i l'Associació de Gastronomia i Turisme (AGT)

 


Torna la parranda gastronòmica del QuintoTapa Sant Just Desvern

 

Aterra la segona edició del QuintoTapa Sant Just Desvern, amb l’objectiu de continuar apostant pels productes locals i de proximitat. L’edició 2018 torna amb vint-i-un valents rere els fogons que han elaborat fins a 39 propostes gastronòmiques amb un producte final que aixecarà la libido als comensals, després de vendre més de 27.000 tapes a la ruta 2017.

 


El producte local i de temporada, consolidat al QuintoTapa Sant Just Desvern

 

Actualment es parla de la importància de consumir productes de temporada i proximitat, però realment sabem què vol dir? Amb el QuintoTapa Sant Just Desvern s’ofereix l’oportunitat de conèixer aquests en format tapa, apropant-nos una alimentació més saludable. Tal com diuen som el que mengem, i els productes de temporada els podem gaudir en el seu moment més òptim.

 

El QuintoTapa Sant Just Desvern continua la proposta de la tapa Km0 (3,5 €) i la tapa de la casa (3 €) amb un Quinto Alhambra, a més de poder gaudir de les propostes amb vins DO Penedès. I els tapaports plens de segells dels restauradors participants, que podran optar a un munt de premis.

 


Els productes locals són sexies... però #SantJustDesvern més

 

Tot el que hi ha al voltant del QuintoTapa Sant Just Desvern és sexy. La seva gastronomia, però també el municipi. Sant Just Desvern – Naturalment Collserola acull aquesta república gastronòmica i ajuda a col·locar la ciutat al mapa: permet mostrar a tothom uns dels municipis més integrat a Collserola dels que hi ha a la perifèria de Barcelona. Us convidem a gaudir, aquesta primavera de Sant Just Desvern.

Data celebració: 
Del 5 al 22 d'abril de 2018
Població: 
Sant Just Desvern
Adreça on té lloc l'activitat: 
Sant Just Desvern
Preu: 
3€ Quinto + tapa / 3,5€ tapa km0

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat i Ajuntament de Sant Just Desvern
Telèfon: 
679 245 805
Email: 
info@agtbaix.cat
Guia de l'oci
Gastronomia


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868