Guia de l'oci

QuintoTapa Corbera 2018 · Km0

Població: 
Corbera de Llobregat
|
Telèfon: 
679245805
|
Email: 
mariano@agtbaix.cat
|


El Parc Agrari a taula!

Els del QuintoTapa aterren per primera vegada als paladars de Corbera de Llobregat! Per tirar endavant la iniciativa, l’Ajuntament compta amb la col·laboració de l’AGT, que s’ha encarregat de la gestió de la campanya. L’AGT és constant en la seva dèria perquè els productes de proximitat del Parc Agrari estiguin entre els més valorats del país. Per aquest motiu, aquests productes seran els protagonistes de les propostes gastronòmiques dels bars i restaurants de Corbera de Llobregat.

Tal i com passa en altres municipis de la comarca, el QuintoTapa dona protagonisme a la pagesia i als seus productes del Parc Agrari del Baix Llobregat. Corbera de Llobregat s’uneix al moviment amb la participació de catorze establiments participants que han acceptat el repte de sorprendre amb creacions basades en els productes de la comarca.


Premis al vostre gust!

Durant la ruta es podrà degustar la tapa Km0 (3,5 €) i la tapa de la casa (3 €) amb un Quinto San Miguel ECO, un refresc o una aigua. El QuintoTapa és ple de bona gastronomia i de premis!

El premi “Tapaport Or” consisteix en un xec regal de 300€, el premi “Tapaport Argent” consisteix en un xec regal de 100€ i el premi “Instagram” consisteix en un xec regal de 60€ a la millor fotografia penjada a la xarxa social. Tots els xecs regals es podran utilitzar als establiments de restauració participants en la primera edició d’aquesta ruta gastronòmica. A Corbera, el premis tenen a la restauració local com a protagonista!

Però això no és tot... El millor cambrer o cambrera també tindrà premi!


Els productes locals són els millors... i #CorberadeLlobregat també ho és!

I és que tot el que hi ha al voltant del QuintoTapa Corbera és de primera qualitat: la seva gastronomia, la seva gent i el seu entorn. El Quinto Tapa és només una excusa per donar a conèixer aquest municipi i tot allò que té per oferir!

Al nucli històric de Corbera, vila mil·lenària, descobrireu les curiositats i llegendes d’alguns dels edificis més característics, com ara el Casal de Santa Magdalena, l’Hospital de Pelegrins o l’Església de Santa Maria, entre d’altres. També es pot descobrir l’Esglèsia de Sant Ponç que, tot i estar ubicada al municipi de Cervelló, depèn eclesiàsticament de Corbera de Llobregat: és una de les joies del romànic llombard. Finalment, el Pessebre Vivent és una manifestació cultural popular que ha esdevingut patrimoni immaterial, i un referent de la llarga tradició teatral catalana on més de 200 actors i actrius es posen a la pell dels personatges de cada escena pessebrística. Amb el QuintoTapa no només es fa ballar el paladar, sinó també el territori!


Organitza: Ajuntament de Corbera de Llobregat i Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT)

Patrocinador: San Miguel i D.O. Penedès

+ Informació: www.quintotapa.cat

 

Data celebració: 
Fins al 9 de desembre de 2018
Població: 
Corbera de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Corbera de Llobregat
Preu: 
3,5 Tapa + Quinto San Miguel Eco 3 Tapa + Quinto San Miguel Especial

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament de Corbera de Llobregat · AGT
Telèfon: 
679245805
Email: 
mariano@agtbaix.cat
Guia de l'oci
Gastronomia


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868