Guia de l'oci

Sopar a sis mans al Follia de Sant Joan Despí

Població: 
Sant Joan Despí
|
Telèfon: 
93 477 10 50
|
Email: 
reserves@follia.com
|

Dimecres 21 de març a les 21h

A càrrec dels xefs:
Manel Armengol del Major 36
Xavi LLanos
del Plats
Jó Baixas
del Follia

 

 

 

 






Menú de degustació i maridatge de vins

Coctel Fran Daniels
Tonyina, créixens i cacauets de wasabi
Foie, te, cabell d’angel i ametlla
Curri de sardina

Cava Parxet Maria Cabané Gran Reserva
Flor d’escarxofa amb pernil ibèric
Albergínia confitada i lletons de vedella 
Nyàmera en textures i vieira

Pansa Blanca T-9 2016 - Alella
Truita d’espàrrecs i trufa 

Tàrtar de vedella amb gelat de mostassa

Trestocats - Garnatxa del Priorat
Morro i tripa de bacallà amb pèsols

Caneló d’ànec i bolets

Perfum de Pansa  2010 Nº 3 - Alella
Fruit de la passió, mango, taronja sanguina, coco

Torrada de Santa Teresa, gelat de farigola i vi negre mel

Cafè i xocolates


Preu 80€ + 10% IVA

Data celebració: 
21 de març de 2018
Horari de visita: 
A les 21h
Població: 
Sant Joan Despí
Adreça on té lloc l'activitat: 
Carrer de la Creu d’en Muntaner, 17
Preu: 
80€ + 10% IVA

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Restaurant Follia
Telèfon: 
93 477 10 50
Email: 
reserves@follia.com
Web: 
www.follia.com
Guia de l'oci
Gastronomia


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868