Sopar a sis mans al Follia de Sant Joan Despí

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Dimecres 21 de març a les 21h

A càrrec dels xefs:
Manel Armengol del Major 36
Xavi LLanos
del Plats
Jó Baixas
del Follia

 

 

 

 






Menú de degustació i maridatge de vins

Coctel Fran Daniels
Tonyina, créixens i cacauets de wasabi
Foie, te, cabell d’angel i ametlla
Curri de sardina

Cava Parxet Maria Cabané Gran Reserva
Flor d’escarxofa amb pernil ibèric
Albergínia confitada i lletons de vedella 
Nyàmera en textures i vieira

Pansa Blanca T-9 2016 - Alella
Truita d’espàrrecs i trufa 

Tàrtar de vedella amb gelat de mostassa

Trestocats - Garnatxa del Priorat
Morro i tripa de bacallà amb pèsols

Caneló d’ànec i bolets

Perfum de Pansa  2010 Nº 3 - Alella
Fruit de la passió, mango, taronja sanguina, coco

Torrada de Santa Teresa, gelat de farigola i vi negre mel

Cafè i xocolates


Preu 80€ + 10% IVA

Contacte
Correu electrònic
reserves@follia.com
Telèfon
93 477 10 50
Nom de l'empresa organitzadora
Restaurant Follia
Data de celebració
21 de març de 2018
Població
Sant Joan Despí
Adreça on té lloc l'activitat
Carrer de la Creu d’en Muntaner, 17