Guia de l'oci

Sopar Solidari per recaptar fons per l'entitat Stop Mare Mortum

Població: 
El Prat de Llobregat
|
Telèfon: 
679 245 805
|
Email: 
mariano@agtbaix.cat
|

El proper dijous 31 de maig se celebrarà la primera edició del Sopar Solidari que organitza l’AGT, Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, amb la col·laboració de la Regidoria d’Igualtat, Joventut i Solidaritat de l´Ajuntament del Prat, i que té per objectiu recaptar fons per al projecte El Prat Solidària de l’entitat Stop Mare Mortum

Des de l'any 2012, El Prat Solidari es vehicula com un projecte centrat en la cooperació al desenvolupament: esdevé projecte de ciutat entre maig a juny, i en el qual hi pot participar qualsevol particular o entitat que vulgui aportar diners. Pel que fa a l'entitat Stop Mare Mortum, aquest 2018 torna a centrar-se en l'ajuda als refugiats, intentant donar resposta a la greu crisi humanitària de persones desplaçades i refugiades, en especial a les fronteres de la Mediterrània i que fugen de les guerres, fam i genocidis al Pròxim Orient (Síria, Iraq, Afganistan, Líban) i Àfrica.

El sopar comptarà amb un menú elaborat per xefs pratencs i serà al restaurant 
La Masia Sánchez Casal. El preu del cobert tindrà un preu de 60 euros i entre els xefs implicats trobem a Tomás Rodríguez, Virgilo Contero, Yuri Rodríguez, David Justo, Susana Aragón, Antonio Salguero i Rubén Pérez, que treballaran a cost zero, així com tot l’equip de sala i barra, format pels membres dels restaurants La Masia Sánchez Casal, Cal Ramón, Ona Nuit i Fundació Rubricatus. Es tracta d’un sopar de primeríssim nivell gastronòmic, elaborat amb producte de proximitat, del Parc Agrari, i de petit productor.

Per l’ocasió s’ha creat un menú, que, gràcies a moltes cessions, tindrà un cost de producció màxim de 10€, i així podrem cedir 50€ al projecte. Aquesta iniciativa compta amb el suport del Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat, Acadèmia Sànchez Casal, Les Marines, Cooperativa Agrícola El Prat, Leche Pascual, San Miguel, DO Penedès, Uikú, Lambada Estudio, a més de diverses petites empreses i autònoms de la ciutat.

L'Associació de Gastronomia i Turisme col·labora activament en els seus projectes amb iniciatives socials, fent aportacions amb recursos econòmics i humans. L’ADN de l’AGT i els seus principis fundacionals defensen una economia justa, solidària, responsable, i sostenible. Anualment ha fet una aportació econòmica al projecte del Prat Solidari, i aquest any ha volgut implicar-se de manera més intensa a aconseguir més recursos per al projecte.

Data celebració: 
31 de maig de 2018
Horari de visita: 
De 20.30 a 23.30h
Població: 
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
La Masia Sánchez-Casal. Km 191, C-31
Preu: 
60€

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Associació de Gastronomia i Turisme (AGT)
Telèfon: 
679 245 805
Email: 
mariano@agtbaix.cat
Guia de l'oci
Gastronomia


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868